Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Bedrijfsbootcamp Kosten

Bedrijfsbootcamp Kosten

Bedrijfsbootcamp Kosten

Wat is bedrijfsbootcamp?

Bootcamp is een groepstraining die conditie en kracht met elkaar combineert. De trainingen bij de Bootcamper worden vrijwel altijd buiten gehouden. Tijdens de bootcamp wordt er gebruik gemaakt van obstakels die onderweg aanwezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan stoeprandjes of bankjes. Tijdens de bootcamp wordt er regelmatig getraind in tweetallen of in kleine groepjes met een competitie-element. Iedere training is anders en we maken gebruik van muziek en circuit trainingen met materiaal en dat allemaal heerlijk in de buitenlucht.

Wat doet de bootcamper anders?

De bootcamper maakt gebruik van een mobiele sportschool op wielen die naar de bedrijven toekomt. Tijdens een bedrijfsbootcamp maken gebruik aan een groot assortiment aan spullen.

1x per week trainen op een unieke locatie.

Stel je voor dat je na een lange dag werken naar huis moet en daarna nog thuis moet gaan sporten. Veel mensen  gaan dan niet meer trainen. Bij de bootcamper hebben we een unieke oplossing we komen naar jouw toe inplaats dat je ergens naar toe moet gaan.

Maandelijks opzegbaar.                                                                                                                                                                            Je zit nergens aan vast op ieder moment kan je het abonnement opzeggen.

Gratis gebruik van de app.

Je gezondheid in eigenhand op ieder moment je vitaliteit bijhouden doormiddel van een app waarbij je voeding, training kunt bijhouden. Met de voedingsapp kun je alle producten die je eet in bijhouden. Met de trainings app kun je alle oefeningen in bijhouden en dit geeft dus inzicht hoeveel calorieën je verbrand op een dag.

DUURZAAM WERKPLAN

  •  Bootcamper 1x per week op locatie
  •  10 t/m 20 deelnemers
  •  Per maand opzegbaar
  •  Gratis gebruik van de app
  •  Groepsabonnement

Investering: 360,- Per maand ex btw.

PREMIUM BOOTCAMPER

  •  Bootcamper 1x per week op locatie
  •  Per maand opzegbaar
  •  Toegang tot 24 bootcamp lessen bij Bootcamp Aardenburg.
  •  Gratis gebruik van de app
  •  Abonnement per deelnemer

Investering: 50,- Per maand p.p

Gratis proeftraining?