Klaar met bankhangen? Klaar met je 'Buikje'? Wil je fitter worden en er ook zo uitzien?

Bootcamper is op zoek naar 10 deelnemers die mee willen doen aan de 30 dagen challenge

Ben je klaar met al dat eten? Stop met alle excuses en start nu met de de 30 dagen challenge.

Dit is een combinatie van voeding en training. Bootcamper is de stok achter de deur om jouw doelen te bereiken.

Bonus extra ondersteuning! GRATIS online programma met meer dan 50 video's

Dit programma biedt verdieping op de pijlers voeding, training en mindset. 

De online video’s dienen als extra ondersteuning voor de nieuwjaars challenge zodat je altijd alle informatie bij de hand hebt. 

Wat ga je doen tijdens de 30 dagen challenge.

Dag 1: Uitleg over de workshop waarin alle informatie wordt verteld rondom de challenge. Tijdens de workshop leggen we uit hoe de voedingsrichtlijnen werken. Daarnaast vertellen we meer hoe je thuis kunt trainen en wat je kunt verwachten tijdens de kracht training sessies. 

Begin meting: Op de eerste dag meten we op een persoonlijke plek je vetpercentage, spierpercentage en vet rondom je organen. Op deze manier krijg je inzicht waar je op dat moment staat. 

Trainingsdag 1: Je begint met de eerste kracht training sessie in de buitenlucht waarbij je grenzen op gaat zoeken, maar ook tips krijgt over je houding en manier van trainen. 

Whatss app groep: Op ieder moment hou je elkaar op hoogte van je eigen resultaten door een foto te plaatsen van je maaltijd of workout. 

Eindmeting: Hierbij maken we de resultaten inzichtelijk van de challenge. 

We kijken opnieuw naar je vetpercentage en spierpercentage. 

Trainingstijden: Donderdag, vrijdag 19:00 uur

Start datum: donderdag 2 november start de challenge.

Waar? Park Assumburg Heemskerk.
Lekker Buiten sporten!

We trainen op een unieke manier met de bootcamper. Dit is de sportschool op wielen waarmee je heerlijk in de buitenlucht kunt sporten. Tijdens de challenge sport je samen met jouw persoonlijke coach en krijg je voedingsbegeleiding.

Wie is Kees Aardenburg?

Mijn naam is Kees Aardenburg en ik geloof, dat fysiek en mentaliteit en een aangepast voedingspatroon de basis zijn voor een verandering van mindset dat leid tot een energieke leven.

Daarnaast ben Ik oprichter en eigenaar van Bootcamp Aardenburg & mental fitness. Met bootcamplessen  ben ik begonnen tijdens mijn opleiding aan het CIOS. Tijdens mijn opleiding heb ik me gespecialiseerd in fitness. Daarnaast heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd zoals NLP, Wim hof, Overload en NASM.

Tegenwoordig mag ik mezelf auteur noemen over het boek de bootcamper lifestyle. 

Daarnaast organiseer ik al ruim 4 jaar lang verschillende challenges in de onderstaande recensies lees je hoe klanten het hebben ervaren. 

Eindstand 30 dagen challenge

Afgelopen zaterdag het meten is weten gedaan na de twee weken summer boost die we hebben gevolgd met Kees. Ik sta echt te kijken van het resultaat!! Ben superblij en verrast met de resultaten! 7,5kg gewicht eraf!7 % minder vetpercentage en 3% spiermassa erbij!Zo ook in omvang nog het een en ander aan cm’s kwijtgeraakt! 

6 weken lang goed op je voeding letten en weten welke combinaties je wel en niet moet maken,veel groente en veel gezonde vetten en ook de eiwitinname bestudeerd. Alles in combinatie met een handige voedingsapp en de Mental Fitness app. Natuurlijk heb ik er ook best veel bij gesport,geprobeerd om 4x per week te trainen.Vooral de lessen met dirty 30 waren practisch!Als je meer wilt sporten en niet bijzonder veel tijd hebt,echt n aanrader! Veel practische tips gekregen en veel geleerd! Ik ga er zelf gewoon mee door,het gaat een way of life worden!

Geen suikers en andere meuk eten en drinken,scheelt al zoveel!Voel mij echt fitter! ***Een aanrader voor iedereen*** Dank je Kees!

Deze mensen gingen je voor!

Dit aanbod is tijdelijk geldig dus wees er snel bij!

Inschrijving is bijna Voltooid!
Nog 50% te gaan

Nog 5 plekken vrij