Personal Training Heemskerk

Sporten in de buitenlucht op de jouw eigen gewenste locatie? De Bootcamper – de sportschool op wielen, is een complete gym op wielen die jou kan voorzien van heerlijke work-out.

Wij kunnen jou helpen met de volgende doelstellingen:

Hoe gaan wij te werk?

Wij starten met een intake waarin wij jouw doelstelling bepalen. Daarin meten wij jouw lichaamstelling door middel van een speciale weegschaal (indien gewenst). Daarnaast maken wij ook van de sportoefeningen die jij beheerst een meetmoment. Denk aan planken, squaten etc.

Start van het traject (meest gekozen 3 maanden traject)

Tijdens de personal training sessies stemmen met jou af wat de beste training is en wat jij leuk vindt om te doen. Wij vinden plezier in sporten namelijk ook erg belangrijk. Daarnaast geven wij een uitgebreid advies op voeding en een sportschema wat jij ook thuis kunt gebruiken.

Voordeel ten opzichte van andere personal trainers: Bij Bootcamper kun je onbeperkt alle andere groepslessen ook mee volgen naast de personal training sessies die jij doet. Ons doel is namelijk jou zo fit mogelijk maken.

De trainers

Kees Aardenburg
Mijn naam is Kees Aardenburg en mijn missie is om zoveel mogelijk mensen “all over the world” te inspireren om geestelijk en lichamelijk in balans te zijn. Zeven jaar geleden ben ik gestart met het geven van bootcamp lessen en op dat moment lag de focus op het fysieke aspect. Begin 2018 kwam ik steeds meer in aanraking met de mind & geest en ben dus veel meer gaan leren en lezen over het mentale aspect, zoals de Wim Hof-methode en een cursus NLP. Doordat ik zelf ook uitgebreide kennis heb over voeding kan ik mensen een totaalplaatje aanbieden van voeding, training en mindset. Klanten geven vaak mee dat ze mijn energie aanstekelijk vinden.

Opleidingen van Kees Aardenburg: Overload (alle modules) | NLP practitioner & master | CIOS | Sport, Management & Ondernemen | NASM / Civas voedingsdeskundige.

Telefoonnummer: 06 – 31 04 67 04

Bram Aardenburg
‘Mensen helpen en inspireren zichzelf te zijn’.

Mijn naam is Bram Aardenburg en ik help mensen om fysiek en mentaal in balans te zijn. Het één kan niet zonder het ander. Gedachtes beïnvloeden het lichaam en het lichaam beïnvloedt gedachtes. Door hiervan bewust te zijn, zorg jij voor een gezond leven. Ik heb veel ervaring op het gebied van fysieke trainingen. Zo geef ik hardlooptrainingen, bootcamptrainingen en help ik mensen om focus te bewaren. Uit eigen ervaring weet ik dat gedachtes destructief kunnen zijn. Ook weet ik hoe gedachtes je kunnen helpen een mooi leven te creëren. De ‘mind’ is een tool, gebruik het voorzichtig.

Telefoonnummer: 06 – 18 57 62 97

Prijs

1x per week trainen2x per week trainen
€50,- per les€40,- per les