Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Startpositie bepalen

Weegmoment

We bepalen het startpunt van de deelnemers door ze te wegen en te meten. Zo heeft iedere deelnemer inzicht in zijn of haar gewicht, vetpercentage, spierpercentage en visceraal vet aan het begin van het traject.

Sporttesten

Naast het weegmoment testen we de fysieke fitheid van de groep aan de hand van een aantal basisoefeningen, zoals:

  • Squats
  • Push-ups
  • Lunges
  • Plank
  • 400 meter rennen

Referenties

De bootcampsessies van Kees zijn een combinatie van teambuilding, krachttraining, uithoudingsvermogen en dat in combinatie met uitdagende spelelementen. De wisselbeker gaat het hele kantoor rond en dat geeft iedereen extra motivatie om het onderste uit de kan te halen tijdens de trainingen. Iedere les is weer anders, waardoor het elke keer verrassend blijft en er weer nieuwe spiergroepen worden ontdekt (vooral de dagen na de trainingen). De sessies geven je extra energie (ook op het werk) en het is erg leuk om samen met collega’s te kunnen deelnemen aan de professionele trainingssessies van Kees!

Loes van der Net: Tibeldon Bilfinger Velsen-Noord

Sinds januari 2019 geeft Kees de Bootcamper 1 keer per week bootcamp lessen bij APG. Ik heb zeer goede ervaringen met de trainingen. Het zijn gevarieerde lessen, daarnaast krijg je tips en trucs om oefeningen zo goed mogelijk uit te voeren. Ook krijg je voedingsadviezen en kun je je progressie in gewicht vetpercentage en spiermassa bijhouden. Kees heeft het allemaal. Voel me superfit sinds ik ben begonnen met de lessen. Ik kan iedereen de bootcamp lessen aanbevelen, op een ontspannen gevarieerde manier, op eigen tempo aan je fitheid werken. Keep up the good work Kees.

Hoessein: APG Amsterdam

Dankzij de bootcamp lessen van Kees kom ik met meer energie én plezier naar mijn werk! Kees blijft iedereen uitdagen op haar of zijn eigen niveau. Naast een geweldige workout is bootcampen op werk een mooie manier om verschillende collega’s in de organisatie te leren kennen!
-Arny, APG

Arny Arnarsdóttir  APG Amsterdam
Arny Arnarsdóttir APG Amsterdam

Kees zorgt ervoor dat ondanks de verschillen in de groep de training zo is opgebouwd dat iedereen kan meedoen en met een voldaan gevoel afsluit.
Door de combinaties van kracht en uithoudingsvermogen maakt het een leuke training. Tevens is elke les weer anders en dat maakt het uitdagend en leuk. Het is afzien maar op een positieve manier. De bootcamp zorgt ervoor dat ik mijzelf een stuk energieker voel en ondanks de inspanning altijd weer uitkijk naar de volgende les!

Sander koomen: AFVAL ZORG
Sander koomen: AFVAL ZORG
Kees geeft nu ongeveer een half jaar training bij ons bedrijf. Elke donderdag ga ik er met plezier heen! En twee dagen later denk ik nog steeds aan de training(spierpijn). Met zijn actieve en positieve houding zijn de trainingen lekker intensief en vliegt de tijd voorbij!
Denise Ulrich APG Amsterdam
Denise Ulrich APG Amsterdam

Vraag een gratis proeftraining aan