Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

TRX les

Waarom trainen met een TRX?

Doordat de TRX alle kanten op kunnen bewegen tijdens het doen van de oefeningen, moet je alle spieren van het lichaam aanspannen om je balans te kunnen houden. Hierdoor train je niet één spiergroep tegelijk (zoals bij veel normale fitnessapparaten), maar dwing je veel verschillende spiergroepen om samen te werken om het lichaam in balans te houden.

Als veel spieren tegelijk werken, kost het je lichaam veel energie om ze allemaal van voldoende bloed te voorzien. Je hartslag gaat dus flink omhoog! Hierdoor train je met een TRX niet alleen kracht, coördinatie en houding, maar ook nog eens conditie en vetverbranding! De ideale training!

De voordelen van een goede TRX training: 

  • Het zorgt voor een snelle en effectieve total-body work-out
  • Je traint met eigen lichaamsgewicht
  • Het stimuleert de samenwerking van je spieren in je hele lichaam
  • Goed voor de core om de buikspieren te versterken

Wanneer geven we deze training? 

Op maandag en dinsdag in Vuurlinie in Beverwijk.

Referenties

Ik was uitgekeken op de sportschool, steeds het zelfde in zo’n zweethok.
Daarom ben ik op zoek gegaan, op aanraden van een collega, naar een Bootcamp en kwam via facebook bij Bootcamp Aardenburg uit.
Ik startte in januari en schreef mij gelijk in voor de “Nieuwjaars-challence”. Dit is een extra serie sport activiteiten met daaraan gekoppeld een uitstekend voedingsprogramma.
Tegelijkertijd een jaarabonnement afgesloten en het is geweldig! Ik doe zelf 2 maal per week aan Sportcamp (dit is Bootcampen zonder hardlopen), maar er is volop keuze in andere activiteiten. Het buiten recreëren is super, zelfs met regen! Voor iedereen die vindt dat je toch moet bewegen is dit geweldig en je kan op je eigen tempo instromen..
Ook voor bedrijven die de gezondheid van het personeel willen stimuleren……..
Ik ga zeker door, ook vanwege de fijne sfeer tijdens het sporten.

Henk Fijn

Na 2 zwangerschappen en vele kilo’s erbij was het hoog tijd voor verandering. Na een korte zoektocht kwam ik bij Bootcamp Aardenburg uit, Kees bied als een van de weinige in de regio een breed scala aan mogelijkheden aan: bootcamp in de buitenlucht, personal training (op locatie), een divers aanbod qua lessen, locaties en training. Precies waar ik naar op zoek was, geen excuses meer dat er geen geschikte tijd of locatie te vinden was. In juni 2019 zijn wij gestart met een duo-personal training traject. Wij hebben 6 maanden lang met heel veel plezier met Kees getraind, deskundige begeleiding, humor, uitdagend en geen training hetzelfde. Met zijn positiviteit weet Kees altijd wel een lichtpuntje te vinden, zelfs al heb je even een wat mindere week qua resultaat. Kees weet je iedere keer weer opnieuw te motiveren en zorgt ervoor dat doelen haalbaar zijn: kleine aanpassingen en hij denkt met je mee zodat het ook makkelijk toepasbaar is, geen excuses.
Inmiddels vele kilo’s lichter, een positiever zelfbeeld en met onze doelen behaald, heb ik mijn PT-abonnement omgezet in een bootcamp abonnement en sport ik nog steeds met heel veel plezier bij Bootcamp Aardenburg, lekker in de buitenlucht en geen les hetzelfde. Het enthousiasme van Kees en Bram zorgen iedere keer weer voor een heerlijke bootcamptraining.

Nienke Laus

Echt een aanrader! Lekker in buitenlucht sporten en steeds op een andere manier worden uitgedaagd!

Al jaren sport ik met veel plezier bij Kees, Bram, Sara, Conny en de andere trainers. Iedere keer staan ze er weer, door weer en wind, zon en regen, en echt vol enthousiasme! Dit zorgt elke keer weer voor een gemotiveerde groep leden die elkaar dan ook weer uitdagen om toch nog die ene extra burpee uit je tenen te halen.

Het aanbod aan verschillende lessen is erg groot en ook de inhoud van de lessen is lekker divers. De trainers komen steeds met nieuwe oefeningen, attributen en challenges en daardoor is dus nooit een les hetzelfde! Verder wordt er rekening gehouden met elk niveau en dit maakt de lessen erg toegankelijk.

Ik zeg neem lekker een proefles en ervaar het zelf! Achteraf heb je misschien wat spierpijn, maar nooit spijt!:)

Naomi Liefting

De bootcampsessies van Kees zijn een combinatie van teambuilding, krachttraining, uithoudingsvermogen en dat in combinatie met uitdagende spelelementen. De wisselbeker gaat het hele kantoor rond en dat geeft iedereen extra motivatie om het onderste uit de kan te halen tijdens de trainingen. Iedere les is weer anders, waardoor het elke keer verrassend blijft en er weer nieuwe spiergroepen worden ontdekt (vooral de dagen na de trainingen). De sessies geven je extra energie (ook op het werk) en het is erg leuk om samen met collega’s te kunnen deelnemen aan de professionele trainingssessies van Kees!

Loes van der Net: Tibeldon Bilfinger Velsen-Noord

Sinds januari 2019 geeft Kees de Bootcamper 1 keer per week bootcamp lessen bij APG. Ik heb zeer goede ervaringen met de trainingen. Het zijn gevarieerde lessen, daarnaast krijg je tips en trucs om oefeningen zo goed mogelijk uit te voeren. Ook krijg je voedingsadviezen en kun je je progressie in gewicht vetpercentage en spiermassa bijhouden. Kees heeft het allemaal. Voel me superfit sinds ik ben begonnen met de lessen. Ik kan iedereen de bootcamp lessen aanbevelen, op een ontspannen gevarieerde manier, op eigen tempo aan je fitheid werken. Keep up the good work Kees.

Hoessein: APG Amsterdam

Dankzij de bootcamp lessen van Kees kom ik met meer energie én plezier naar mijn werk! Kees blijft iedereen uitdagen op haar of zijn eigen niveau. Naast een geweldige workout is bootcampen op werk een mooie manier om verschillende collega’s in de organisatie te leren kennen!
-Arny, APG

Arny Arnarsdóttir  APG Amsterdam
Arny Arnarsdóttir APG Amsterdam

Kees zorgt ervoor dat ondanks de verschillen in de groep de training zo is opgebouwd dat iedereen kan meedoen en met een voldaan gevoel afsluit.
Door de combinaties van kracht en uithoudingsvermogen maakt het een leuke training. Tevens is elke les weer anders en dat maakt het uitdagend en leuk. Het is afzien maar op een positieve manier. De bootcamp zorgt ervoor dat ik mijzelf een stuk energieker voel en ondanks de inspanning altijd weer uitkijk naar de volgende les!

Sander koomen: AFVAL ZORG
Sander koomen: AFVAL ZORG
Kees geeft nu ongeveer een half jaar training bij ons bedrijf. Elke donderdag ga ik er met plezier heen! En twee dagen later denk ik nog steeds aan de training(spierpijn). Met zijn actieve en positieve houding zijn de trainingen lekker intensief en vliegt de tijd voorbij!
Denise Ulrich APG Amsterdam
Denise Ulrich APG Amsterdam

Wil je ook een keer indoor bootcamp proberen?

Boek hieronder een gratis proefles!