Word samen fit met je collega's.
Op iedere gewenste locatie.
Gratis proeftraining

Fit at work

Geen sportfaciliteiten op werk?

Geen probleem de bootcamper lost het voor je op

Herken je dit?

Veel ziekteverzuim? Te weinig teamspirit op het werk? Aantrekkelijkere werkgever worden? Arbeidsproductiviteit ligt laag?

In een krappe arbeidsmarkt kun je als werkgever het verschil maken door goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder sporten tijdens of na het werk. Het is een investering die zich terugbetaalt in fitte medewerkers en minder ziekteverzuim.

Onderzoek toont aan dat je door middel van sport 4,1 dagen ziekteverzuim bespaart.

Geen sportfaciliteiten nodig
Professionele begeleiding
Sporten onder werktijd
Gemotiveerd personeel
Minder ziekteverzuim

De volgende bedrijven gingen je voor

Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo

Werkwijze sporten onder/na werktijd

Werkwijze sporten onder/na werktijd

Referenties

De bootcampsessies van Kees zijn een combinatie van teambuilding, krachttraining, uithoudingsvermogen en dat in combinatie met uitdagende spelelementen. De wisselbeker gaat het hele kantoor rond en dat geeft iedereen extra motivatie om het onderste uit de kan te halen tijdens de trainingen. Iedere les is weer anders, waardoor het elke keer verrassend blijft en er weer nieuwe spiergroepen worden ontdekt (vooral de dagen na de trainingen). De sessies geven je extra energie (ook op het werk) en het is erg leuk om samen met collega’s te kunnen deelnemen aan de professionele trainingssessies van Kees!

Loes van der Net: Tibeldon Bilfinger Velsen-Noord

Sinds januari 2019 geeft Kees de Bootcamper 1 keer per week bootcamp lessen bij APG. Ik heb zeer goede ervaringen met de trainingen. Het zijn gevarieerde lessen, daarnaast krijg je tips en trucs om oefeningen zo goed mogelijk uit te voeren. Ook krijg je voedingsadviezen en kun je je progressie in gewicht vetpercentage en spiermassa bijhouden. Kees heeft het allemaal. Voel me superfit sinds ik ben begonnen met de lessen. Ik kan iedereen de bootcamp lessen aanbevelen, op een ontspannen gevarieerde manier, op eigen tempo aan je fitheid werken. Keep up the good work Kees.

Hoessein: APG Amsterdam

Dankzij de bootcamp lessen van Kees kom ik met meer energie én plezier naar mijn werk! Kees blijft iedereen uitdagen op haar of zijn eigen niveau. Naast een geweldige workout is bootcampen op werk een mooie manier om verschillende collega’s in de organisatie te leren kennen!
-Arny, APG

Arny Arnarsdóttir APG Amsterdam
Arny Arnarsdóttir APG Amsterdam

Kees zorgt ervoor dat ondanks de verschillen in de groep de training zo is opgebouwd dat iedereen kan meedoen en met een voldaan gevoel afsluit.
Door de combinaties van kracht en uithoudingsvermogen maakt het een leuke training. Tevens is elke les weer anders en dat maakt het uitdagend en leuk. Het is afzien maar op een positieve manier. De bootcamp zorgt ervoor dat ik mijzelf een stuk energieker voel en ondanks de inspanning altijd weer uitkijk naar de volgende les!

Sander koomen: AFVAL ZORG
Sander koomen: AFVAL ZORG
Kees geeft nu ongeveer een half jaar training bij ons bedrijf. Elke donderdag ga ik er met plezier heen! En twee dagen later denk ik nog steeds aan de training(spierpijn). Met zijn actieve en positieve houding zijn de trainingen lekker intensief en vliegt de tijd voorbij!
Denise Ulrich APG Amsterdam
Denise Ulrich APG Amsterdam

Fit at work met je collega’s

  Blog

  Geen probleem de bootcamper lost het voor je op

  Sporten op kantoor met de Tabata lunchbreak.
  Recensie Naomi Liefting Bootcamp uitgeest.
  Recensie Nienke Laus Personal training heemskerk

  Blog

  Geen probleem de bootcamper lost het voor je op

  Sporten op kantoor met de Tabata lunchbreak.