Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Workshops

Workshops

De Bootcamper biedt drie soorten workshops: krachttraining, voeding en leven zonder stress .

Workshop krachttraining

Wist je dat krachttraining vermoeidheidsklachten kan verminderen en dat krachttraining helpt bij het afvallen? Ben je al ervaren en ben je op zoek naar de juiste invulling van jouw krachttraining? Zoek je naar schema’s om het beste resultaat uit krachtraining te halen? In deze workshop leer je alles over krachttraining. Je ontvangt informatie over achtergronden en direct toepasbare schema’s en oefeningen. Je ontvangt handvatten om na de workshop zelf effectief en efficiënt aan de slag te gaan met krachttraining.

Past de workshop bij jou?

 • Je bent een aantal kilo’s te zwaar en je wil wat afvallen;
 • Je bent nieuwsgierig naar wat krachttraining voor jou kan betekenen;
 • Je trainingsschema ziet er vaak hetzelfde uit en je zoekt variatie;
 • Je ervaart geen vooruitgang, fysiek en mentaal;
 • Je bent onzeker of je alles wel goed uitvoert.

Wat leer je tijdens de workshop?

 • Krachttraining door middel van losse gewichten ten opzichte van apparaten;
 • De fabeltjes en feiten van buikspieren trainen;
 • De basisvaardigheden van krachttraining;
 • Lenigheid en mobiliteit door middel van krachttraining;
 • De relatie tussen krachttraining en afvallen.

Je hebt direct handvatten om aan de slag te gaan met krachttraining. Je leert om je vitaler en krachtiger te voelen, zodat je meer energie overhoudt voor andere dingen in het leven, zoals je gezin of relatie en je hobby’s. Je leert welke oefeningen je kunt doen op het werk en thuis om je mobiliteit en lenigheid te verbeteren en je leert wat krachttraining met je lijf kan doen.

Workshop voeding

Herken je het gezegde: ‘Je bent wat je eet?’. Als je naar je voedingspatroon kijkt, klopt dit dan met hoe je er op dit moment uitziet? Voeding kun je ook wel vergelijken met de benzine van jouw auto. Wat voor brandstof stop je in je lichaam? Welke producten moet je absoluut mijden?Tijdens deze workshop vertellen we hoe je makkelijk je ontbijt en/of salade klaar kunt maken. Ben je er ook van bewust dat voeding een belangrijke rol speelt bij jouw energielevel? We geven mee welke producten je op bepaalde momenten beter kunt laten staan. Ook leer je welke combinaties je het beste kunt maken. Daarnaast geven we advies hoe voeding je kan helpen sneller te herstellen na fysieke inspanning en we leren je hoe je om kunt gaan met verleidingen zoals chips en koek.

Wat leer je tijdens de workshop?

 • Hoe je supersnel gezond eten maakt;
 • Etiketten van producten lezen;
 • Tips om af te vallen;
 • Bewustwording en kennis over voedingsstoffen;
 • Duurzaam blijven genieten van jouw voedingspatroon.

Aanpak

Tijdens deze interactieve workshop krijg je waardevolle kennis om een gezond eetpatroon te creëren. Je staat stil bij je eetgedrag en wordt gemotiveerd om gezonder te eten. Na de workshop ben je in staat gezondere producten te herkennen en vaker bewustere keuzes te maken.

Workshop leven zonder stress

Uit onderzoek komt naar voren dat ziek worden vaak gerelateerd is aan stress. Veel mensen denken dat stress van buitenaf komt. Veruit de grootse stressveroorzaker zijn je eigen gedachten. Hoe ga je hiermee om? Welke vragen stel je aan jezelf? Tijdens de workshop leren we je hiermee om te gaan. Daarnaast belichten we zaken zoals voeding, beweging en mentale fitness om rust in je hoofd te krijgen. Aan het einde van de workshop heb je tips en tricks om de stress de baas te zijn.

Wat leer je tijdens de workshop?

 • Hoe je minder kunt reageren vanuit emotie;
 • Hoe je een grotere focus kunt creëren;
 • Ontspanningsoefeningen voor in het dagelijks leven;
 • Wat jou energieverlies geeft;
 • Beter te kunnen slapen;
 • Stress versus gewichtsverlies.

Referenties

De bootcampsessies van Kees zijn een combinatie van teambuilding, krachttraining, uithoudingsvermogen en dat in combinatie met uitdagende spelelementen. De wisselbeker gaat het hele kantoor rond en dat geeft iedereen extra motivatie om het onderste uit de kan te halen tijdens de trainingen. Iedere les is weer anders, waardoor het elke keer verrassend blijft en er weer nieuwe spiergroepen worden ontdekt (vooral de dagen na de trainingen). De sessies geven je extra energie (ook op het werk) en het is erg leuk om samen met collega’s te kunnen deelnemen aan de professionele trainingssessies van Kees!

Loes van der Net: Tibeldon Bilfinger Velsen-Noord

Sinds januari 2019 geeft Kees de Bootcamper 1 keer per week bootcamp lessen bij APG. Ik heb zeer goede ervaringen met de trainingen. Het zijn gevarieerde lessen, daarnaast krijg je tips en trucs om oefeningen zo goed mogelijk uit te voeren. Ook krijg je voedingsadviezen en kun je je progressie in gewicht vetpercentage en spiermassa bijhouden. Kees heeft het allemaal. Voel me superfit sinds ik ben begonnen met de lessen. Ik kan iedereen de bootcamp lessen aanbevelen, op een ontspannen gevarieerde manier, op eigen tempo aan je fitheid werken. Keep up the good work Kees.

Hoessein: APG Amsterdam

Dankzij de bootcamp lessen van Kees kom ik met meer energie én plezier naar mijn werk! Kees blijft iedereen uitdagen op haar of zijn eigen niveau. Naast een geweldige workout is bootcampen op werk een mooie manier om verschillende collega’s in de organisatie te leren kennen!
-Arny, APG

Arny Arnarsdóttir APG Amsterdam
Arny Arnarsdóttir APG Amsterdam

Kees zorgt ervoor dat ondanks de verschillen in de groep de training zo is opgebouwd dat iedereen kan meedoen en met een voldaan gevoel afsluit.
Door de combinaties van kracht en uithoudingsvermogen maakt het een leuke training. Tevens is elke les weer anders en dat maakt het uitdagend en leuk. Het is afzien maar op een positieve manier. De bootcamp zorgt ervoor dat ik mijzelf een stuk energieker voel en ondanks de inspanning altijd weer uitkijk naar de volgende les!

Sander koomen: AFVAL ZORG
Sander koomen: AFVAL ZORG
Kees geeft nu ongeveer een half jaar training bij ons bedrijf. Elke donderdag ga ik er met plezier heen! En twee dagen later denk ik nog steeds aan de training(spierpijn). Met zijn actieve en positieve houding zijn de trainingen lekker intensief en vliegt de tijd voorbij!
Denise Ulrich APG Amsterdam
Denise Ulrich APG Amsterdam

Vraag een gratis proeftraining aan