Recensie Henk Fijn.

Deel dit bericht

Recensie Henk Fijn.

Ik was uitgekeken op de sportschool, steeds het zelfde in zo’n zweethok.
Daarom ben ik op zoek gegaan, op aanraden van een collega, naar een Bootcamp en kwam via facebook bij Bootcamp Aardenburg uit.
Ik startte in januari en schreef mij gelijk in voor de “Nieuwjaars-challence”. Dit is een extra serie sport activiteiten met daaraan gekoppeld een uitstekend voedingsprogramma.
Tegelijkertijd een jaarabonnement afgesloten en het is geweldig! Ik doe zelf 2 maal per week aan Sportcamp (dit is Bootcampen zonder hardlopen), maar er is volop keuze in andere activiteiten. Het buiten recreëren is super, zelfs met regen! Voor iedereen die vindt dat je toch moet bewegen is dit geweldig en je kan op je eigen tempo instromen..
Ook voor bedrijven die de gezondheid van het personeel willen stimuleren……..
Ik ga zeker door, ook vanwege de fijne sfeer tijdens het sporten.

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving