Over ons

Bootcamp Aardenburg is opgericht door jonge ondernemer Kees Aardenburg en verzorgt al sinds 2013 bootcamplessen in Heemskerk, Beverwijk, Uitgeest, Castricum en omgeving. Bootcamp Aardenburg onderscheidt zich van andere bootcampclubs door het grote aanbod en de diversiteit in de soorten.

Bootcamp Aardenburg is opgericht door jonge ondernemer Kees Aardenburg en verzorgt al sinds 2013 bootcamplessen in Heemskerk, Beverwijk, Uitgeest, Castricum en omgeving. Bootcamp Aardenburg onderscheidt zich van andere bootcampclubs door het grote aanbod en de diversiteit in de soorten.

Onze trainers

Bram Aardenburg is een sportieve, creatieve en gemotiveerde jongen die jou helpt om te sporten. ‘Een goede dosis sporten helpt de mens om gezond te blijven’. Bram gaat jou begeleiden om het beste uit jezelf te halen!

Bram studeert Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft een grote interesse voor fitness. Hij sport al ruim twee jaar, vooral krachttraining en cardio. Deze activiteiten gecombineerd maakt hem een uitstekende trainer voor de Bootcamp!

Bram geeft les op woensdag en zondag.

Ik ben Edwin Aardenburg, vader van Bram en Kees. Graag wil ik mijn hardloopervaring delen. Ik loop nu al zo’n 38 jaar lang hard. Eerst op topniveau en nu meer recreatief.

Als trainer zou ik graag een groep willen begeleiden naar aantal loopwedstrijden hier in de buurt zoals de Marquetteloop of Suomie Velsen.

Zelf heb ik op de baan goede tijden gelopen (nog steeds clubrecords) en ik ben in Noord-Holland één van de weinige die onder 2.20 uur op de marathon heeft gelopen.

Dus ik heb een schat aan ervaring. Om iedereen op zijn eigen niveau te laten trainen.

Hee allemaal, mijn naam is Gwen. Ik ben 16 jaar en zit op het CIOS college in Haarlem. Het eerste jaar op het CIOS (2020/2021) heb ik stage mogen lopen bij de Bootcamper. Dit beviel zo goed dat ik sinds april 2021 werkzaam ben bij de Bootcamper.

Ik hou enorm veel van sporten, training geven en mijn deelnemers een lekker sportief en uitdagende sportcamp lessen te geven. Daarom sta ik altijd met een big-smile voor de groep! 😀

Ik hoop jullie snel in mijn lessen te zien! Tot snel!

Hoi ik ben Joep Doodeman, ik geef sportcamp, tabata en bootcamp. Ik sport zelf al een tijdje in een sportschool en doe het keuzedeel fitness op het CIOS. Ik zit op de school CIOS in Haarlem en ga vaak woensdagavond lesgeven. Tot snel in de lessen!

Hoi bootcampers! Mijn naam is Dion Mieremet en ik ben 23 jaar. Ik zit op de ALO en sport al mijn hele leven. Samen de grens op zoeken en samen in beweging zijn geeft mij voldoening. Ik hoop jullie snel te zien in de lessen! Tot snel.

Mijn naam is Conny Aardenburg.

Naast mijn werk als verpleegkundige in het RKZ en mijn leven als moeder en vrouw in een fijn gezin, deel ik graag mijn passie voor yoga met leden van de Bootcamp.

Ervaar de kracht van de natuur wanneer je buiten yoga beoefent. Op het strand, in de duinen, in het park, het kan allemaal! De aarde onder je voeten, de wind, zon of regen op je gezicht. Een enorme toegevoegde waarde om yoga te beleven.

Tijdens de yoga ga je op zoek naar ruimte, lengte, lenigheid in je lichaam…en in je geest. Yoga is een reis naar binnen, een mooie manier om balans te vinden zowel fysiek als mentaal.

Op dinsdag avond geef ik les, buiten op verschillende locaties. In de winter worden de lessen binnen gegeven bij het scouting gebouw in het park.
Graag ontmoet ik jou tijdens de yoga lessen!

Ey ik ben Esmay!

Momenteel ga ik naar het laatste jaar van de ALO. Daarnaast heb ik veel danservaring. Sinds jongs af aan dans ik ook in een wedstrijdteam. Later ben ik begonnen met het geven van danslessen en groepslessen. Ik vind het erg leuk om mensen te motiveren met mijn enthousiasme. Ik heb erg veel zin om bij de bootcamper lessen te geven en hiermee ook meer ervaring op te doen!

Ik ben Jolanda Dijkman.

Sport en een gezonde levensstijl heeft altijd al mijn interesse gehad. In 2021 besloot ik hier iets mee te gaan doen. Ik ben diverse opleidingen gaan doen, waaronder een bootcamp opleiding. Ik ben begonnen (en doe dit nog steeds) bij een bedrijf dat zich richt op senioren. Groepslessen, in de buitenlucht. Inmiddels heb ik de smaak te pakken en ben zo terechtgekomen bij de Bootcamper.

Het leuke aan sporten bij de Bootcamper is dat al je spiergroepen aan het werk worden gezet en je ook nog eens conditie opbouwt. Er zijn zoveel verschillende lessen, dat er altijd wel iets voor je bij zit. Als invaller zie je me vast binnenkort wel een keer. Ik hoop dan mijn enthousiasme op je over te kunnen brengen!

Het liefst zou ik iedereen aan het sporten krijgen. Je wordt er blij van, en gezond! Sporten in een groep werkt stimulerend en motiverend.

Buiten sporten is geweldig! De verschillende seizoenen hebben allemaal iets moois, dit krijg je mee als je buiten sport. Zelf doe ik aan hardlopen, fietsen, tennissen, golfen en bootcampen!

Hopelijk zie ik jullie snel.

Inmiddels ben ik een paar maanden werkzaam en zullen een aantal mij al kennen of hebben gezien. Voor degene die mij nog niet kennen, ik ben Nynke en 23 jaar. Ik heb het CIOS afgerond en zit momenteel in mijn laatste jaar van hogeschool Inholland en volg de studie Sportkunde.

Ik heb een aantal jaren gekorfbald maar door blessures ben ik hier mee gestopt. Hierna heb ik 3 jaar gefitnest en momenteel doe ik aan crossfit.

Verder wandelen ik ook graag over het strand of door het bos. Maar ik houd ook van een drankje en een feestje met vrienden.

Even voorstellen aan trainer Michel.

Ik ben Michel en sinds maart 2021 trainer bij de Bootcamper. Ik ben begonnen als deelnemer tijdens de bootcamp op de maandagavond, toen nog door Kees gegeven.

Na een aantal jaar veel getraind te hebben kwam corona en besloot ik naast mijn werk een opleiding tot personal trainer te gaan volgen. Tijdens deze studie ben ik begonnen met lesgeven en in januari 2022 heb ik de studie afgerond.

Zelf hou ik ervan om elk jaar nieuwe uitdagingen te hebben om voor te trainen. Zo ben ik al een aantal keer op een sportreis geweest, heb ik de mudmasters marathon gedaan en ook de Dam tot Damloop kan ik afstrepen.

Mijn doel van een training is daarom ook om iedereen een beetje uit die comfortzone te halen en het uiterste uit jezelf te halen zonder het plezier uit het oog te verliezen.

Zin om een keer te komen trainen?

Op de maandagavond geef ik 2 verschillende lessen.

Van 18.45 – 19.30 een sportcamp.

Tijdens deze training doen we o.a. circuittraining, AMRAP, etc etc.

en van 19.30 – 20.30 een bootcamp.

Deze training lijkt op een sportcamp, echter gaan we grotere stukken rennen.

Laat je echter niet afschrikken door het rennen, we doen er continu oefeningen tussendoor zodat iedereen op eigen tempo kan meedoen.

Tot snel!

Even voorstellen aan trainer: Kaya Tap.

Mijn naam is Kaya Tap en ben (bijna) 17 jaar oud. Ik zit in het 2e leerjaar van het CIOS in Haarlem en leer hier sport & beweging coördinator te worden. Al heel mijn leven ben ik bezig met sport & lessen geven. Ik heb veel verschillende sporten beoefend zoals: Judo, basketbal, golfen, hardlopen, surfen en fitnes. Ook ben ik pupillentrainer bij de Atletiek Vereniging Castricum (A.V.C.) Ik geef mijn lessen vol enthousiasme en ben graag creatief.

Een aantal van jullie zullen mij al kennen van mijn stage die ik hier heb mogen lopen en de lessen die ik heb ingevallen voor Kees of Bram. Vanaf nu mag ik dan ook mijn eigen lessen geven als trainer bij de Bootcamper op donderdag en vrijdag avond. Ik hoop dat ik jullie snel bij een van mijn lessen kan uitdagen, verassen, verbeteren en natuurlijk kan laten lachen. Wij gaan samen de uitdaging aan