OVER ONS

Bootcamp in Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Uitgeest en omgeving

Bootcamp Aardenburg is opgericht door jonge ondernemer Kees Aardenburg en verzorgt al sinds 2013 bootcamplessen in Heemskerk, Beverwijk, Uitgeest, Castricum en omgeving. Bootcamp Aardenburg onderscheidt zich van andere bootcampclubs door het grote aanbod en de diversiteit in de soorten.

Wat maakt Bootcamp Aardenburg uniek?

https://club.fitmanager.com/club/booktrial/493

  • Bij elke bootcamp staat het individu centraal en door onze expertise op trainingsgebied krijg jij de aandacht die je verdient.
  • Bootcamp Aardenburg heeft meer dan 100 attributen om mee te trainen. Het is jouw complete gym in de buitenlucht.
  • Doordat iedere training wordt aangepast aan de groep is het voor iedereen toegankelijk om mee te doen.
Kees Aardenburg - Bootcamp Aardenburg

Mijn naam is Kees Aardenburg, oprichter en eigenaar van Bootcamp Aardenburg. Ik ben met bootcamplessen begonnen tijdens mijn opleiding aan het CIOS. Tijdens mijn opleiding heb ik me gespecialiseerd in fitness. Daarnaast heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd om mijn kennis op het gebied van sport, voeding en het menselijk lichaam te vergroten. Naast mijn CIOS diploma ben ik in het bezit van de volgende certificaten en diploma’s:

  • NASM Personal training
  • Revalidatie: Mylogenics Rehab, Activation en Release.
  • Fitness A & B
  • Overload: Power sled trainer & Master Kettlebell
  • Sportmassage
bram aardenburg

Bram Aardenburg is een sportieve, creatieve en gemotiveerde jongen die jou helpt om te sporten. ‘Een goede dosis sporten helpt de mens om gezond te blijven’. Bram gaat jou begeleiden om het beste uit jezelf te halen!

Bram studeert Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft een grote interesse voor fitness. Hij sport al ruim twee jaar, vooral krachttraining en cardio. Deze activiteiten gecombineerd maakt hem een uitstekende trainer voor de Bootcamp!

Bram geeft les op woensdag en zondag.

Ik ben Edwin Aardenburg, vader van Bram en Kees. Graag wil ik mijn hardloopervaring delen. Ik loop nu al z’on 38 jaar lang hard. Eerst op topniveau en nu meer recreatief.

Als trainer zou ik graag een groep willen begeleiden naar aantal loopwedstrijden hier in de buurt zoals de Marquetteloop of Suomie Velsen.

Zelf heb ik op de baan goede tijden gelopen (nog steeds clubrecords) en ik ben in Noord-Holland één van de weinige die onder 2.20 uur op de marathon heeft gelopen.

Dus ik heb een schat aan ervaring. Om iedereen op zijn eigen niveau te laten trainen.

Mijn naam is Carola, ik ben 33 jaar, woon in Heemskerk en bootcamp nu een tijdje bij Bootcamp Aardenburg. Vanaf april is het aan mij de eer om jullie Bootcamp Kickboksen te geven. Ik heb veel verschillende vecht- en verdedigingssporten, zoals braziliaans Jiu Jitsu, grappling, mixfight en kickboksen beoefend, maar kickboksen is altijd mijn passie geweest. Graag breng ik mijn enthousiasme voor deze sport op jullie over, op een manier die voor iedereen toegankelijk is. Wees niet bang, we zullen niet met elkaar vechten, maar bereid je wel voor op een goede full body workout.