De gouden driehoek van Kees Aardenburg

Deel dit bericht

De gouden driehoek van Kees Aardenburg

Waarbij de klant centraal staat

Inmiddels heb ik drie verschillende websites/bedrijven waarmee ik je van dienst kan zijn:

  • Bootcamp: voor het sporten in een groep.
  • Poweredbykees: voor het behandelen van pijnklachten.
  • Mental fitness: voor persoonlijke aandacht door middel van personal training.

4 jaar geleden, op mijn achttiende, ben ik voor het eerst begonnen met het geven van bootcamp lessen. Ik wist nog niet goed hoe je reclame moest maken en dus printte ik folders en begon deze in brievenbussen te stoppen. Dit werkte niet optimaal. Ik bedacht dat ik de mensen beter kon bereiken door aan te bellen en mijn folder persoonlijk aan te bieden. Meer dan 1000 keer heb ik aangebeld en heel vaak heb ik nee gehoord. Door vol te houden kreeg ik het uiteindelijk voor elkaar een bootcamp groepje te vormen.

In de afgelopen jaren heb ik een flinke ontwikkeling doorgemaakt als ondernemer en inmiddels staan we met bootcamp Aardenburg op ruim honderd deelnemers. Het team is gegroeid en ondertussen is het een heus familiebedrijf geworden. Bram Aardenburg geeft les op woensdag en zondag en Conny en Edwin Aardenburg geven les op dinsdag en donderdag. Met 13 lessen op het programma in Heemskerk, Wijk aan zee en Assendelft bieden we een ruime keuze aan trainingen.

De deelnemers komen niet alleen uit Heemskerk, ook mensen uit Beverwijk, Castricum, Krommenie en Uitgeest weten ons te vinden.

Met mijn bedrijf Poweredbykees ben ik vorig jaar gestart.

Als therapeut heb ik veel kennis over het menselijk lichaam en kan ik blessures vaak goed oplossen.

Ik krijg regelmatig dezelfde vragen en ik zal hier op de meest gestelde vragen een antwoord geven.

Waar heb je dit geleerd Kees?

Bij Overload World Wide. Dit is een opleiding die is bedacht door twee sport fysiotherapeuten die over de hele wereld hebben gereisd en daarbij veel kennis hebben opgedaan. Met hun opgedane kennis hebben zij een opleiding Mylogenics ontwikkeld.

Mylogenics wat is dat?

Dit is een methodiek waarbij je spieren test op spierfunctie en daarbij de verklevingen losmaakt die je tegen komt. Daarna geef je effectieve oefeningen mee zodat de spieren hun optimale functie behouden.

Hoelang duurt zo’n behandel traject?

Onze behandelfrequentie ligt tussen de 2/3 behandelingen. Werkt het niet dan zeggen we dat ook eerlijk.

Heb je al veel resultaat behaald?

Ja absoluut zie de referenties: http://poweredbykees.nl/referenties/

De start van Mental Fitness

Begin van het jaar 2018 ben ik begonnen met Mental fitness waarbij ik de balans tussen lichaam en geest wil creëren. Door alle digitale innovaties en sociale druk vergeet je nog wel eens om voor je eigen lichaam te zorgen.

Dus, ben jij de persoon die wil afvallen of in de ochtend meer energie wil ervaren, dan ben je bij Mental fitness aan het juiste adres.Ik zorg ervoor dat je mentaal en fysiek in balans komt door een drie tot zes maanden traject met behulp van één op één personal training welke één keer per week zal plaatsvinden.

Ik geloof heel erg in motivation to education. Ik leg je uit hoe een trainingsschema werkt waarmee je thuis of in de sportschool aan de slag kunt.

Als kers op de taart…

Bied ik een retraite aan in de bergen van Tenerife waarbij je letterlijk jouw fysieke/mentale einddoel bereikt. Want hoe gaaf is het als je straks op de top van Pico del teide staat en letterlijk jouw mentale/fysieke einddoel bereikt?

Volgend jaar gaan we naar de Kilimanjaro, ga je mee?

-Bootcamp Aardenburg =www.bootcampaardenburg.nl

-Powered by kees =www.poweredbykees.nl

-Mental Fitness =www.mentalfitness.nl

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving