KIDS BOOTCAMP

Ben je op zoek naar een kinderfeestje of familie-uitje of zoek je een leuke sport voor je kind in regio Heemskerk, Beverwijk, Assendelft, Castricum, Uitgeest en Wijk aan Zee?

Bij Bootcamp Aardenburg zijn er genoeg mogelijkheden om jouw kind te laten sporten. Daarnaast is het mogelijk lessen op school of op een buitenschoolse opvang aan te bieden.

Kinderfeestje

Geen ballenbak of zwembad, maar gewoon lekker actief bezig zijn in de buitenlucht! Tijdens deze bootcamp staan plezier en samenwerking centraal om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met sport.

Inhoud van de Kids bootcamp:

  • Krachtoefeningen: push-ups, squats, lunges en burpees op een speelse manier.
  • Teambuilding: touwtrekken.
  • Estafette run: versla je vriendjes door te tijgeren en rennen.

Locatie

De locatie voor de Kids bootcamp is altijd in overleg. Denk bijvoorbeeld aan het strand of de duinen. Maar ook een locatie dicht bij huis is mogelijk.

Thema

Afhankelijk van de groep is het mogelijk een thema aan de bootcamp te koppelen. Zo kan bijvoorbeeld het thema Militair worden toegevoegd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van bandages en schmink. In overleg zijn andere thema’s ook mogelijk.

Geïnteresseerd in Kids bootcamp? Neem vrijblijvend contact met ons op.

We geven les in de volgende regio’s: Heemskerk, Beverwijk, Assendelft, Castricum, Uitgeest en Wijk aan Zee.

Bij Bootcamp Aardenburg in Heemskerk kun je terecht voor verschillende soorten bootcamps: Reguliere bootcamp – Sportcamp – Bootcamp op locatie – Dirty Thirty – Power slee training – Hardloop training – Kickbike training – Meditatieles – Sportadvies – Kids bootcamp – Bedrijfsbootcamp.