Sportcamp

Sportcamp 

 

Een bootcamp training ZONDER hardlopen waarbij de nadruk ligt op kracht toename. 

 

Tijdens de training ligt de focus op het versterken van de spieren en niet op het hardlopen! Iedere bewegingsvorm is bij Bootcamper volledig aangepast op zijn of haar niveau.In het begin kan het sporten moeilijk zijn, maar Bootcamper sleept je erdoorheen!

 

Afvallen.

De sportcamp lessen zijn perfecte trainingen als je meer wil afvallen.De trainingen zijn heel afwisselend en doormiddel van spelvormen & krachtoefeningen. Werk je aan de spieropbouw, conditie en vetverbranding.

In de Buitenlucht.

Hoe heerlijk is het om in de buitenlucht te sporten en in een teamverband. De zonnestralen, het groene gras, maar ook de regenbuien zullen je energie geven. Iedereen sport op hetzelfde niveau, je hoeft je dus niet druk te maken dat het niveau te hoog is.

 

Doe je mee

 

Nieuwsgierig? Bekijk het rooster voor de locatie.

Bij Bootcamp Aardenburg in Heemskerk kun je terecht voor verschillende soorten bootcamps: Reguliere bootcamp –Sportcamp – Bootcamp op locatie – Dirty Thirty – Power slee training – Hardloop training – Kickbike training –Meditatieles – Sportadvies – Kids bootcamp – Bedrijfsbootcamp.