bedrijf bootcamp

Deel dit bericht

Bedrijf bootcamp

Bedrijven die willen investeren in gezondheid en mentale welzijn van hun werknemers. Tijdens de business bootcamp train je met je collega’s naar een doel toe dit kan een evenement zijn, maar kan ook op wekelijke basis zijn. Het voordeel van bootcamp is dat je heerlijk in de buitenlucht bent. de oefeningen zijn zeer gevarieerd en er wordt meer teamgevoel gecreëerd. De bedrijfsbootcamp is er voor iedere niveau of je nu gevorderd bent met sporten of pas begint. Geen vrijdagmiddag borrel, maar een vrijdag middag bootcamp en profiteer van alle voordelen voor de werknemers. Samen sporten en flink afzien en maximaal presteren blijk de gouden formule voor voor meer teambuilding. Wil je van ervaren personal trainer training krijgen en een extra steuntje in de rug krijgen om jouw gewenste doelstelling te bereiken?

Wat kun je verwachten?

Bootcamp:Trainingen voor het hele team waarbij je gebruik maakt van de elementen. De bankjes in het park en de obstakels die je tegen komt. Daarnaast neemt Kees Aardenburg flink wat bootcamp spullen mee om een circuit training te gaan doen.

Kickbike: Heerlijk met de kickbikes gaan steppen door de natuur en tussen door wat joga oefeningen of kracht oefeningen doen.

Bokstrainingen : Alle frustraties eruit boksen met een bokstraining dit zorgt ook voor een verbeterde focus en het is super intensief. Een total body workout in minder dan 30 minuten.

Yoga: Ontspannen en flexibiliteit oefeningen doen goed voor in de middag pauzes op het moment dat iedereen een beetje beweging wil na de lunch.

Proef training is vrijblijvend aan te vragen.

Bekijk onze andere berichten

Hardlopen buitenlucht

Kracht oefeningen voor het hardlopen.

Kracht oefeningen voor beginners. In deze 30 dagen hardloop challenge hebben we een aantal oefeningen voor jullie op een rij neergezet. Oefening 1 kruiwagen. 2

Trainen voor de mud masters

Trainen voor de Mud masters Trainingsschema

Trainen voor de Mud Masters Trainingsschema Bestaat uit drie onderdelen: Kracht (armen) Conditie/ hardlopen Coördinatie / Stabiliteit Kracht Tijdens de Mud Masters of obstacle run zul