BEGINNERS BOOTCAMP (HEEMSKERK)

Deel dit bericht

BEGINNERS BOOTCAMP (HEEMSKERK)

Bootcamp Aardenburg gaat weer van start met de Beginners Bootcamp.

Lekker buiten sporten, op je eigen niveau!

Beginners Bootcamp is ideaal voor de mensen die van een beginnend niveau zijn en anderzijds in de avond geen tijd hebben. Het voordeel is dat je twee keer per week kan trainen onder toezicht van een gediplomeerd personal trainer. Tijdens de training ligt de focus op het versterken van de spieren en niet op het hardlopen!Iedere bewegingsvorm is bij Bootcamp Aardenburg volledig aangepast op zijn of haar niveau.In het begin kan het sporten moeilijk zijn, maar Bootcamp Aardenburg sleept je erdoorheen!

Afvallen.

De beginners lessen zijn perfecte trainingen als je meer wil afvallen.De trainingen zijn heel afwisselend en doormiddel van spelvormen & krachtoefeningen.Werk je aan de spieropbouw, conditie en vetverbranding.

In de Buitenlucht.

Hoe heerlijk is het om in de buitenlucht te sporten en in een teamverband. De zonnestralen, het groene gras, maar ook de regenbuien zullen je energie geven. Iedereen sport op hetzelfde niveau, je hoeft je dus niet druk te maken dat het niveau te hoog is.

Ben je klaar voor een NIEUWE CHALLENGE meld je dan aan!

Zie inschrijven & aanmelden.

Locatie: Heemskerk Park Assumburg.

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving