Boksen Heemskerk Lessen

Deel dit bericht

Boksen Heemskerk

Boksen is een een full body workout voor het hele lichaam waarbij je kracht en conditie flink toeneemt. Een uur lang alle frustraties er af slaan en even helemaal in het moment leven. In dit artikel staan aantal redenen waarom je zou moeten boksen.

Boksen verbrandt veel calorieën.

Boksen is een intensieve les waarbij je continue afwisselt qua bewegingen en rust pauzes en werk pauzes. Hoe intenser de boks workout hoe meer je conditie verbeterd wordt. Flinke boks workout zorgt er dan ook voor dat je flink veel calorieën verbrand en kracht op bouwt.

Sterke buikspieren.

Een groot voordeel van boksen is dat het een fantastische workout voor je buikspieren is. Dit komt omdat je heupen continue moeten indraaien om een goede stoot te geven. Door dat je dus vaak moet roteren worden je buikspieren veel sterker.

Stress gaat als sneeuw voor de zon weg.

Met boksen ben je continue geconcentreerd op de bewegingen die je maakt en niet op de dingen die thuis moeten gebeuren. Doordat er flink wat endorfines vrij komen tijdens het boksen ga je veel lekkerder voelen. Dat wil jij toch ook?

Comfortzone

Bij een rondje in de sportschool kan je snel verveeld raken, maar bij boksen krijg je steeds andere prikkels. Daarnaast maak je in het dagelijks leven niet zoveel lichamelijk contact. Door te boksen kom je veel meer met ander mensen in contact. De trainer laat je ook flink diep gaan en je zult dan ook merken dat dit goed voor je doorzettingsvermogen is.

Ben je al nieuwsgierig wat de bokslessen voor jou kunnen betekenen? Bootcamp Aardenburg heeft daarom een uniek aanbod in de buitenlucht lekker buiten sporten in Heemskerk. Met een gevarieerde les waarbij conditie wordt afgewisseld met kracht.  Daarnaast krijg je les van een ervaren boksinstructeur: Kasper. 

  1. Locatie: Heemskerk
  2. Tijd: 19:30 uur Dinsdag.

 

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving