Bootcamp beverwijk recensie Kim Boekelman.

Deel dit bericht

Recensie Kim Boekelman

Zes weken geleden zijn wij gestart met het sixweeks summerproof project. Vandaag de laatste dag. Zo ook ons meet en weegmoment. Ik vond het heel spannend. Zes weken in de weer met voeding (op advies Vd trainer), suikerinname geminimaliseerd en 4x pw 30 min sporten…. wat kun je dan verwachten…? Het resultaat was boven mijn eigen verwachting. Zo ben ik 7% vet kwijt. In omvang ruim 6 cm en mijn spiermassa is toegenomen. Superblij met dit resultaat. Een mooie bijkomstigheid is dat ik mijn suikerverslaving weer helemaal onder controle heb. Iets wat mij, helaas, zonder deze hulp niet gelukt zou zijn. Een echte aanrader! Dank je wel bootcamp Aardenburg. Voorlopig ga ik lekker door!

Bootcamp Beverwijk

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving