Bootcamp beverwijk recensie Kim Boekelman.

Deel dit bericht

Recensie Kim Boekelman

Zes weken geleden zijn wij gestart met het sixweeks summerproof project. Vandaag de laatste dag. Zo ook ons meet en weegmoment. Ik vond het heel spannend. Zes weken in de weer met voeding (op advies Vd trainer), suikerinname geminimaliseerd en 4x pw 30 min sporten…. wat kun je dan verwachten…? Het resultaat was boven mijn eigen verwachting. Zo ben ik 7% vet kwijt. In omvang ruim 6 cm en mijn spiermassa is toegenomen. Superblij met dit resultaat. Een mooie bijkomstigheid is dat ik mijn suikerverslaving weer helemaal onder controle heb. Iets wat mij, helaas, zonder deze hulp niet gelukt zou zijn. Een echte aanrader! Dank je wel bootcamp Aardenburg. Voorlopig ga ik lekker door!

Bootcamp Beverwijk

Bekijk onze andere berichten

Hardlopen buitenlucht

Kracht oefeningen voor het hardlopen.

Kracht oefeningen voor beginners. In deze 30 dagen hardloop challenge hebben we een aantal oefeningen voor jullie op een rij neergezet. Oefening 1 kruiwagen. 2

Trainen voor de mud masters

Trainen voor de Mud masters Trainingsschema

Trainen voor de Mud Masters Trainingsschema Bestaat uit drie onderdelen: Kracht (armen) Conditie/ hardlopen Coördinatie / Stabiliteit Kracht Tijdens de Mud Masters of obstacle run zul