Bootcamp beverwijk recensie.

Deel dit bericht

Bootcamp Beverwijk

Fantastiche Recensie Barbara Leek

Al jaren liep ik trouw mijn rondjes hard in de duinen en in de polder. Daarmee hield ik mijn conditie op peil, maar dat was het dan. Eenmaal de 40 gepasseerd, kwamen er toch zo langzaam maar zeker wat kilootjes bij en werd het buikje wat slapper. Ik moest maar eens naar de sportschool, maar iedere keer had ik weer een smoes om niet te gaan, moe, te laat, te druk, te warm… ik had er gewoon geen zin in.. ik was de hele dag al binnen aan het werk en dan ook nog binnen sporten. Uiteindelijk wees een goede vriendin mij op Bootcamp Aardenburg, lekker buiten sporten in een groep met een hele enthousiaste trainer. Inmiddels zijn we bijna 2 jaar verder, ben ik al geruime tijd 8 kilo lichter, voek me fitter dan ooit en train 3 a 4 keer in de week, vaak samen met man en 2 zoons bij Bootcamp Aardenburg. Wekelijks geniet ik van de dirty thirty, sportcamp en niet te vergeten de trainingen in de duinen of op het strand. Wie heeft dat ? Buikspieroefeningen maken aan de vloedlijn ’s ochtends vroeg. Nou ? Inderdaad Bootcamp Aardenburg.

We geven bootcamps in regio: Heemskerk, Beverwijk, Assendelft, Uitgeest en Castricum.

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving