Bootcamp spreekuur Beverwijk.

sportadvies

Deel dit bericht

Bootcamp spreekuur beverwijk.

Pijnklacht?

Ik klopte bij Kees aan omdat ik een blessure had in mijn rug wat veroorzaakt was door het sporten! En jullie lezen het goed HAD een blessure want dankzij de 2 behandelingen van Kees en zijn tips heb ik nergens last meer van! Doormiddel van het vinden van de pijnpunten in mijn benen en rug en die even goed los te maken ben ik er helemaal van af! De behandelingen waren geen pretje maar eenmaal dat hij klaar was met de eerste behandeling voelde ik meteen verbetering en wat een oplichting! Echt ongelofelijk hoe hij dit zo snel voor elkaar heeft gekregen!
Ik raad het iedereen aan om deze behandelingen te doen als je een blessure heb en er niet langer mee door te lopen!

Heel erg bedankt Kees!

www.poweredbykees.nl

 

Bekijk onze andere berichten

Hardlopen buitenlucht

Kracht oefeningen voor het hardlopen.

Kracht oefeningen voor beginners. In deze 30 dagen hardloop challenge hebben we een aantal oefeningen voor jullie op een rij neergezet. Oefening 1 kruiwagen. 2

Trainen voor de mud masters

Trainen voor de Mud masters Trainingsschema

Trainen voor de Mud Masters Trainingsschema Bestaat uit drie onderdelen: Kracht (armen) Conditie/ hardlopen Coördinatie / Stabiliteit Kracht Tijdens de Mud Masters of obstacle run zul