Bootcamp spreekuur Beverwijk.

sportadvies

Deel dit bericht

Bootcamp spreekuur beverwijk.

Pijnklacht?

Ik klopte bij Kees aan omdat ik een blessure had in mijn rug wat veroorzaakt was door het sporten! En jullie lezen het goed HAD een blessure want dankzij de 2 behandelingen van Kees en zijn tips heb ik nergens last meer van! Doormiddel van het vinden van de pijnpunten in mijn benen en rug en die even goed los te maken ben ik er helemaal van af! De behandelingen waren geen pretje maar eenmaal dat hij klaar was met de eerste behandeling voelde ik meteen verbetering en wat een oplichting! Echt ongelofelijk hoe hij dit zo snel voor elkaar heeft gekregen!
Ik raad het iedereen aan om deze behandelingen te doen als je een blessure heb en er niet langer mee door te lopen!

Heel erg bedankt Kees!

www.poweredbykees.nl

 

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving