Heemskerk-Boksen

Deel dit bericht

Heemskerk Boksen

Boksen maakt je lichaam sterker.

Boksen is een sport met regelmatige bewegingen waardoor je sterke en stevige spieren creëert. Dit kom omdat, je tijdens de trainingen flink je hele lichaam in beweging zet met push ups, squats of buikspieroefeningen. Alle spieren worden ook getraind billen, hamstrings, borst en benen.

Stress verdwijnt.

Als je gespannen bent, of je zit in een drukke tijd. Dan werkt boksen perfect om je even af te leiden. Na de kickbokstraining voel je namelijk vaak een ontspannen en energieker.

Boksen & afvallen.

Boksen is door het hoge tempo erg intensief. Daardoor verbrand je in korte tijd veel calorieën. Ga je krachttraining combineren met boksen dan is dit de juiste combinatie voor afvallen.

Meer zelfvertrouwen en kracht.

Bij boksen wordt je lichaam sterker, maar ook mentaal doet een hoop voor je. Boksen laat je sterker en zelfverzekerder voelen. Wat natuurlijk ook veel voor je mentale gesteldheid doet. Je zit na een bokstraining een stuk lekkerder in je vel.

Meer Energie.

Boksen is een perfecte manier om meer energie te krijgen door de endorfines die het vrijmaakt en die we ons een goed gevoel geven. Met de hoge intensiteit van het boksen komen alle stofjes vrij. Wat is er beter dan op een stootzak je helemaal uit te leven en zelfvertrouwen te winnen.

Waarom Heemskerk boksen?

Lekker buiten sporten en niet in een vieze sportschool. De zuurstof zorgt ervoor dat je veel lekkerder gaat voelen.                          We trainen in park Assumburg Heemskerk boksen.

Locatie: Heemskerk.

 

 

Bekijk onze andere berichten

Hardlopen buitenlucht

Kracht oefeningen voor het hardlopen.

Kracht oefeningen voor beginners. In deze 30 dagen hardloop challenge hebben we een aantal oefeningen voor jullie op een rij neergezet. Oefening 1 kruiwagen. 2

Trainen voor de mud masters

Trainen voor de Mud masters Trainingsschema

Trainen voor de Mud Masters Trainingsschema Bestaat uit drie onderdelen: Kracht (armen) Conditie/ hardlopen Coördinatie / Stabiliteit Kracht Tijdens de Mud Masters of obstacle run zul