Heemskerk-Boksen

Deel dit bericht

Heemskerk Boksen

Boksen maakt je lichaam sterker.

Boksen is een sport met regelmatige bewegingen waardoor je sterke en stevige spieren creëert. Dit kom omdat, je tijdens de trainingen flink je hele lichaam in beweging zet met push ups, squats of buikspieroefeningen. Alle spieren worden ook getraind billen, hamstrings, borst en benen.

Stress verdwijnt.

Als je gespannen bent, of je zit in een drukke tijd. Dan werkt boksen perfect om je even af te leiden. Na de kickbokstraining voel je namelijk vaak een ontspannen en energieker.

Boksen & afvallen.

Boksen is door het hoge tempo erg intensief. Daardoor verbrand je in korte tijd veel calorieën. Ga je krachttraining combineren met boksen dan is dit de juiste combinatie voor afvallen.

Meer zelfvertrouwen en kracht.

Bij boksen wordt je lichaam sterker, maar ook mentaal doet een hoop voor je. Boksen laat je sterker en zelfverzekerder voelen. Wat natuurlijk ook veel voor je mentale gesteldheid doet. Je zit na een bokstraining een stuk lekkerder in je vel.

Meer Energie.

Boksen is een perfecte manier om meer energie te krijgen door de endorfines die het vrijmaakt en die we ons een goed gevoel geven. Met de hoge intensiteit van het boksen komen alle stofjes vrij. Wat is er beter dan op een stootzak je helemaal uit te leven en zelfvertrouwen te winnen.

Waarom Heemskerk boksen?

Lekker buiten sporten en niet in een vieze sportschool. De zuurstof zorgt ervoor dat je veel lekkerder gaat voelen.                          We trainen in park Assumburg Heemskerk boksen.

Locatie: Heemskerk.

 

 

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving