Castricum Bootcamp

Deel dit bericht

Ouder Kind Bootcamp
 
Zondag 18 septmeber vindt de tweede editie van de ouder kind Bootcamp plaats. Onder begeleiding van het Bootcamp Aardenburg team kunnen alle ouders hun kinderen meenemen.
 
De **Ouder-Kind-Bootcamp** is voor iedereen, ook als je NIET bij Bootcamp Aardenburg sport. Op deze manier kan je samen met je kind leren kennis maken met Bootcamp.
 
Het is geen probleem als je meerdere kinderen wil meenemen richting de Bootcamp.
De Bootcamp duurt ongeveer 60 minuten en zal beginnen om 11:00 uur en eindigen om 12:00 uur. We verzamelen bij Park Assumburg  Heemskerk bij de wel bekkende klimtoren.
Deelname aan de Bootcamp is 5 euro per kind/ouder.
 
Inhoud van de Bootcamp.
 
De groep gaat verdeeld worden in twee teams waarbij de jongste kinderen van 3 t/m 6 jaar mee kunnen met kinderspecialist Dimitri Jolly. De groep van Dimitri zal op een speelse wijze een training krijgen.
De rest van de groep kinderen en ouders gaan mee met de andere trainers waarbij je een normale Bootcamp kan verwachten.
Aanmelden kan via Out 2 move of op de dag zelf.

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving