Prijzenlijst bedrijven bootcamp

Prijzenlijst bedrijven bootcamp

Deel dit bericht

Prijzenlijst bedrijven bootcamp.

Kennismaking uur Gratis?

  1. Teambuilding –            =90 min durend 20 pp
  2. Start positie bepalen – = (3 uur)200 euro ex bt

Workshops

  1. Voeding                      = 180 euro ex btw
  2. Kracht training          = 180 euro ex btw
  3. Mindset                      =180 euro ex btw

——————————————————————————————————

6 weken plan

Voor de werknemers: Werknemers  4-8 90 euro pp

———————————————————————

Duurzaam werkplan 3 maanden daarna per maand opzegbaar

380 euro per maand werknemer fit 1x per week training.

 

Beweging op het kantoor en werk creëert meer samenwerking en teambuilding op het werk. Om vervolgens weer hard aan het werk te kunnen gaan.

Voordelen.

  1. -Meer teambuilding.
  2. -Minder ziekteverzuim.
  3. -Meer Concentratievermogen
  4. -Team spirit.

Er is van alles mogelijk wil je meer flexibiliteit kies dan voor yoga. Wil je meer kracht en lekker van de omgeving genieten kies dan voor bootcamp.

Waarom kies je voor bedrijven bootcamp.

Veel mensen willen niet meer sporten na dat ze uit de file thuis gekomen zijn.Het is veel handiger om direct uit het werk te gaan sporten of tijdens werk tijd.Tevens is bedrijven bootcamp fiscaal aftrekbaar en dat maakt het extra interessant.

Daarnaast bied bootcamp aardenburg meer aan dan alleen bootcamp zo kun je een persoonlijk intake moment krijgen en worden er workshops gegeven op het gebied van voeding en mindset. Tevens kunnen we een begin foto maken om te kijken hoe jouw lichaam eruitziet en dan over 6 weken weer een foto om het verschil te ervaren.

Tijdens de bootcamp voor bedrijven maken we gebruik van de omgeving zoals bankjes of rekjes die je tegen komt. We starten vaak met een uitdagende warming up om het ijs te breken. Afhankelijk van de wensen kunnen we gebruik maken van een circuit hierbij hoef je minder veel hard te lopen.

Toch meer persoonlijk? Kies dan voor personal training voor bedrijven. Binnen een intake sessie weten we precies wat jij nodig hebt.

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving