Recensie Marinthe Mulder

Recensie Marinthe Mulder

Deel dit bericht

Recensie Marinthe Mulder

In augustus 2018 ben ik begonnen bij Bootcamp Aardenburg. Eerst heb ik een proefles gedaan om te kijken of dit iets voor mij was. Een week later liep ik nog met spierpijn de trap af. Maar, één ding wist ik zeker: dit wilde ik vaker doen. Aan het begin was het echt even aanpoten. De andere bootcampers hadden ondertussen al 20 push-ups gedaan, terwijl ik met verzuring in me armen bij push-up nummer 5 was. Na enkele weken voelde ik me fitter en had ik meer uithoudingsvermogen tijdens de trainingen.

Het is onwijs fijn dat er in de buitenlucht getraind wordt. De trainingen zijn super gevarieerd en Kees & Bram blijven je motiveren om door te gaan. Het is fijn dat er rekening wordt gehouden met het verschil in conditie en blessures. Daardoor is Bootcamp Aardenburg toegankelijk voor iedereen.

Ik raad iedereen aan om een proefles te nemen bij Bootcamp Aardenburg. Het is even aanpoten, maar onwijs leuk en gezellig!R

Bedrijven bootcamp is ook een aanrader!

Bekijk onze andere berichten

Hardlopen buitenlucht

Kracht oefeningen voor het hardlopen.

Kracht oefeningen voor beginners. In deze 30 dagen hardloop challenge hebben we een aantal oefeningen voor jullie op een rij neergezet. Oefening 1 kruiwagen. 2

Trainen voor de mud masters

Trainen voor de Mud masters Trainingsschema

Trainen voor de Mud Masters Trainingsschema Bestaat uit drie onderdelen: Kracht (armen) Conditie/ hardlopen Coördinatie / Stabiliteit Kracht Tijdens de Mud Masters of obstacle run zul