Recensie Robbert Poort

Robbert Poort

Deel dit bericht

New Year’s Challenge  met Kees Aardenburg

Ik was te zwaar. Niet morbide obesitas, maar wel dat je ziet dat je een buikje begint te krijgen. En dan moet je nog 34 worden. Dat wilde ik niet meer. Dus toen mijn vrouw – eigenlijk meer voor de vorm – vroeg of ik ook met haar wilde meedoen met de New Year’s Challenge, had ze niet verwacht dat ik “ja” zou zeggen. Ik zelf eigenlijk ook niet, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb.

Voeding

Ik was nooit met voeding bezig, maar door deze challenge sta ik veel meer stil bij wat ik eet zonder dat het vervelend of dwangmatig aanvoelt. En als ik dan eens iets “slechts” eet, dan ben ik me er van bewust en dan waardeer je die momenten veel meer. Patat was nog nooit zo lekker haha!

Bootcamp

En dan het sporten. Gure regen, tocht, vrieskou, sneeuw, wind, allemaal kwam het voorbij terwijl je in het donker aan het sporten bent. Uitgerekend in die periode had ik besloten te willen gaan bootcampen, maar wat was het goed! Die kou ben je na een paar minuten al vergeten en voor je het weet heb je het superwarm. Kees wist ons allemaal te enthousiasmeren en – op een dubieuze muzieksmaak na 😉 – was dit een ontzettend goede afwisseling van cardio en strength fitness. De ene avond was je met een powerslee bezig (vooral toepasselijk toen het sneeuwde) en de andere avonden met gewichten of hardlopen. Maar doordat Kees erbij is – en zelf ook meedoet (!) – ga je net dat tandje harder dan dat je normaal zou gaan.

Resultaat

Na 6 weken was het resultaat ruim 6 ½ kilo en een gezonder vetpercentage rond mijn organen. Het hele proces heeft Kees gemonitord, waarbij hij zag wat je at waardoor je dus wel zorgde dat je gezonder ging eten. Ik beveel Kees dan ook zeker aan en ga zelf ook door met de bootcamp op een aangepast tempo

Aldus Robbert Poort.

Bootcamp: Broekpolder, Heemskerk, Beverwijk, Uitgeest, Assendelft.

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving