Deel dit bericht

Recensie Vera Janssen

In het verleden heb ik meerdere keren een sportschoolabonnement afgesloten, maar na een aantal weken had ik niet meer de motivatie om naar de sportschool te gaan. Ik sportte in mijn eentje en dan bedacht ik allerlei excuses om niet te gaan. Een paar maanden geleden ben ik samen met mijn vriend begonnen met sporten bij Bootcamp Aardenburg. Bij Bootcamp Aardenburg sport je in de buitenlucht in een leuke groep. Dit is precies wat ik nodig heb! Zelf vind ik hardlopen moeilijk, maar door de motiverende woorden van de groep en trainer probeer ik elke keer een stapje meer te zetten. Ook is het prettig dat de trainer vervangende oefeningen biedt als je bijvoorbeeld last van je schouder of knie hebt. Zo kan je toch meedoen met de groep. Bootcamp Aardenburg is zeker een aanrader!

Locatiesproefles 

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving