Deel dit bericht

Brenda Mays

Voor mij is sporten bij bootcamp Aardenburg de ideale manier om aan mijn conditie en gezondheid te werken. Geen drill-sergeant in een volle sportschool, maar afwisselende trainingen heerlijk in de buitenlucht (óók als het regent of zelfs sneeuwt!) onder de motiverende leiding van Kees. In het begin was mijn conditie echt slecht. Maar ik had nooit het idee buiten de groep te vallen, Kees zorgt er altijd voor dat je het onderdeel op jouw niveau kunt uitvoeren. En iedereen moedigt elkaar aan. Ondertussen is mijn conditie echt enorm vooruit gegaan! Ik vind het fijn dat Kees zoveel aandacht (en kennis van zaken) heeft voor de juiste uitvoering van een oefening en voor loopscholing. Kortom, de trainingen draaien bij mij om ‘zuurstof’, ‘gezondheid’ en ‘gezelligheid’!

Locatie: Heemskerk.

Bekijk onze andere berichten

Hardlopen buitenlucht

Kracht oefeningen voor het hardlopen.

Kracht oefeningen voor beginners. In deze 30 dagen hardloop challenge hebben we een aantal oefeningen voor jullie op een rij neergezet. Oefening 1 kruiwagen. 2

Trainen voor de mud masters

Trainen voor de Mud masters Trainingsschema

Trainen voor de Mud Masters Trainingsschema Bestaat uit drie onderdelen: Kracht (armen) Conditie/ hardlopen Coördinatie / Stabiliteit Kracht Tijdens de Mud Masters of obstacle run zul