Deel dit bericht

Brenda Mays

Voor mij is sporten bij bootcamp Aardenburg de ideale manier om aan mijn conditie en gezondheid te werken. Geen drill-sergeant in een volle sportschool, maar afwisselende trainingen heerlijk in de buitenlucht (óók als het regent of zelfs sneeuwt!) onder de motiverende leiding van Kees. In het begin was mijn conditie echt slecht. Maar ik had nooit het idee buiten de groep te vallen, Kees zorgt er altijd voor dat je het onderdeel op jouw niveau kunt uitvoeren. En iedereen moedigt elkaar aan. Ondertussen is mijn conditie echt enorm vooruit gegaan! Ik vind het fijn dat Kees zoveel aandacht (en kennis van zaken) heeft voor de juiste uitvoering van een oefening en voor loopscholing. Kortom, de trainingen draaien bij mij om ‘zuurstof’, ‘gezondheid’ en ‘gezelligheid’!

Locatie: Heemskerk.

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving