Referentie – Lotti Hecke

Lotti referentie

Deel dit bericht

Lotti referentie“Via een vriendin ben ik gaan sporten bij Bootcamp Aardenburg. Na de eerste les was ik direct verkocht! Eerst 2 regulieren lessen gedaan en daarna begonnen met de 6 weeks to summerproof. Wat ik daarvan vind? Super gaaf, dit had ik veel eerder moeten doen. Zelfs in de regen is het niet erg om heen te gaan. De lessen zijn afwisselend en je wordt echt uitgedaagd om je grenzen op te zoeken. Iedere les is weer anders. We zitten nu in week 6 van de 6 weeks en vind het jammer dat het maar 6 weken duurt, van mij mogen er nog wel een aantal weken achter aan. De combinatie van kees (de bootcamp) & Anne-Marie (begeleiding in voeding) is echt heel goed! Het resultaat tot nu toe? Ik sport met veel plezier, voel me fitter, heb meer kracht en meer energie.

Ik kan echt zeggen dat ik dit nog heel lang zal volhoudenĀ :-). “

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving