Referentie – Lotti Hecke

Lotti referentie

Deel dit bericht

Lotti referentie“Via een vriendin ben ik gaan sporten bij Bootcamp Aardenburg. Na de eerste les was ik direct verkocht! Eerst 2 regulieren lessen gedaan en daarna begonnen met de 6 weeks to summerproof. Wat ik daarvan vind? Super gaaf, dit had ik veel eerder moeten doen. Zelfs in de regen is het niet erg om heen te gaan. De lessen zijn afwisselend en je wordt echt uitgedaagd om je grenzen op te zoeken. Iedere les is weer anders. We zitten nu in week 6 van de 6 weeks en vind het jammer dat het maar 6 weken duurt, van mij mogen er nog wel een aantal weken achter aan. De combinatie van kees (de bootcamp) & Anne-Marie (begeleiding in voeding) is echt heel goed! Het resultaat tot nu toe? Ik sport met veel plezier, voel me fitter, heb meer kracht en meer energie.

Ik kan echt zeggen dat ik dit nog heel lang zal volhouden :-). “

Bekijk onze andere berichten

Hardlopen buitenlucht

Kracht oefeningen voor het hardlopen.

Kracht oefeningen voor beginners. In deze 30 dagen hardloop challenge hebben we een aantal oefeningen voor jullie op een rij neergezet. Oefening 1 kruiwagen. 2

Trainen voor de mud masters

Trainen voor de Mud masters Trainingsschema

Trainen voor de Mud Masters Trainingsschema Bestaat uit drie onderdelen: Kracht (armen) Conditie/ hardlopen Coördinatie / Stabiliteit Kracht Tijdens de Mud Masters of obstacle run zul