Sieta de Beer-Rookhuizen

Deel dit bericht

Sieta de Beer-Rookhuizen Klanten referentie.

Waarom sporten bij Bootcamp Aardenburg.

Starten met sporten bij Kees was de beste beslissing die ik in de laatste maanden heb genomen! 
In het verleden heb ik op redelijk niveau gesport (zwemmen) maar nu al jaren eigenlijk weinig tot niets gedaan. En alle bekende redenen (lees: smoezen) had ik, geen tijd/kinderen/moe/niet leuk/andere belangrijke bezigheden….
Het was tijd voor verandering en mijzelf kennende had ik daar een behoorlijke stok achter de deur voor nodig. Dus nu alweer twee maanden geleden eindelijk (maar wel op het allerlaatste moment) de knop omgezet en me aangemeld voor de dirty 30 challenge. Wat een verademing, natuurlijk ging ik een paar keer dood en had ik de eerste week enorme spierpijn. Maar al snel voelde ik me zo veel beter, fitter vooral. En dat was ook het doel dat ik samen met Kees had opgesteld. Kees kan enorm goed motiveren en heeft daarnaast echt oog voor ieder z’n persoonlijke toestand. Helaas heeft hij ook heel goed door wanneer je toch echt nog iets harder/langer/verder door kan….
Ik blijf nu sporten en vind het ook echt heel erg leuk, ik kan het ook enorm missen als ik niet kan trainen en dit had ik drie maanden geleden nooit verwacht…
Bedankt Kees!

Bootcamp Aardenburg Heemskerk Uitgeest Beverwijk Assendelft.

Personal training Mental fitness: www.mentalfitness.nl

Pijnklacht: www.poweredbykees.nl

 

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving