Split squats Bootcamp Assendelft.

Bootcamp velsen noord

Deel dit bericht

Split Squats Bootcamp Assendelft.

Waarom de split squats?

Dit is een oefening waarbij je veel meer kracht ontwikkeld in je bil pieren het is namelijk zo dat veel rugklachten worden veroorzaakt, omdat iemand een zwakke bilspieren heeft.Het voordeel van een split squat ten opzichte van een squat is dat je er ook veel leniger van wordt. Je krijgt veel meer mobiliteit winst op het moment dat je op full range of motion beweegt.

Heb je pijn om het moment dat je knie voorbij je voet komt? Ga dan absoluut niet verder het kan wel helpen om te stoppen voor de pijn. Je gaat merken hoe vaker je de Split Squat uitvoert hoe makkelijker het wordt.

Voor wie is het goed?

Vooral voor duursporters is het een perfecte oefening die zitten veel in gebogen positie waardoor ze vaak beperkt worden in het naar achter brengen van hun been (extensie). Het is dan ook super goed om als duursporter deze oefening uit te voeren. Voor kantoor medewerkers is het ook perfect om eventuele rugklachten er mee te voorkomen.

Video van de Split Squats

https://www.youtube.com/watch?v=Ck8vX6l_0rQ

Meer GRATIS info over training? Maak de afspraak: https://club.fitmanager.com/club/booktrial/493

Locaties van het spreek uur

-Maandag: Park Assumburg Heemskerk.

-Woensdag: Industrieweg 10 Assendelft Reset Assendelft dit is boven sportcentrum de Club.

-Zaterdag: Park Assumburg Heemskerk.

 

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving