Assendelft bootcamp

Deel dit bericht

Assendelft Bootcamp

Bedrijven bootcamp in Assendelft bij afvalzorg want bedrijfsbootcamp wordt steeds populairder om wekelijks een training aan te bieden voor het personeel. Het grote voordeel van bedrijfsbootcamp is dat uw personeel veel gezonder en vitaler is. Dit zal de prestaties op het werk doen verbeteren en ziekteverzuim doen verminderen. Tijdens de bootcamp wordt er veelvuldig gebruikt gemaakt van teambuildings oefeningen om meer samenwerking te creëren.

Bij afvalzorg in Assendelft trainen we wekelijk op de donderdag middag een steeds terug komende training waarbij collega’s zelf mogen kiezen wanneer ze komen trainen.

Voordelen bedrijfsbootcamp.

  1. -Minder ziekteverzuim.
  2. -Vitale werknemers.
  3. – Meer teambuilding.

Recensie van Kirsten.

In februari gestart met bedrijfsbootcamp na een hele lange tijd niks aan sport gedaan te hebben. Super blij met de keuze om bij kees te sporten. Kees heeft veel kennis rondom voeding en sport. Hij daagt je uit om het uiterste uit jezelf te halen. Lessen zijn erg leuk en gevarieerd, en voor iedereen toegankelijk. Je sport op eigen niveau en dat is super fijn. Ik ben nu al 8 kilo afgevallen en ga zeker door met sporten. Dus mocht je twijfelen, gewoon doen..!

Vragen over?: Personal training.

 

 

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving