Assendelft bootcamp

Deel dit bericht

Assendelft Bootcamp

Bedrijven bootcamp in Assendelft bij afvalzorg want bedrijfsbootcamp wordt steeds populairder om wekelijks een training aan te bieden voor het personeel. Het grote voordeel van bedrijfsbootcamp is dat uw personeel veel gezonder en vitaler is. Dit zal de prestaties op het werk doen verbeteren en ziekteverzuim doen verminderen. Tijdens de bootcamp wordt er veelvuldig gebruikt gemaakt van teambuildings oefeningen om meer samenwerking te creëren.

Bij afvalzorg in Assendelft trainen we wekelijk op de donderdag middag een steeds terug komende training waarbij collega’s zelf mogen kiezen wanneer ze komen trainen.

Voordelen bedrijfsbootcamp.

  1. -Minder ziekteverzuim.
  2. -Vitale werknemers.
  3. – Meer teambuilding.

Recensie van Kirsten.

In februari gestart met bedrijfsbootcamp na een hele lange tijd niks aan sport gedaan te hebben. Super blij met de keuze om bij kees te sporten. Kees heeft veel kennis rondom voeding en sport. Hij daagt je uit om het uiterste uit jezelf te halen. Lessen zijn erg leuk en gevarieerd, en voor iedereen toegankelijk. Je sport op eigen niveau en dat is super fijn. Ik ben nu al 8 kilo afgevallen en ga zeker door met sporten. Dus mocht je twijfelen, gewoon doen..!

Vragen over?: Personal training.

 

 

Bekijk onze andere berichten

Hardlopen buitenlucht

Kracht oefeningen voor het hardlopen.

Kracht oefeningen voor beginners. In deze 30 dagen hardloop challenge hebben we een aantal oefeningen voor jullie op een rij neergezet. Oefening 1 kruiwagen. 2

Trainen voor de mud masters

Trainen voor de Mud masters Trainingsschema

Trainen voor de Mud Masters Trainingsschema Bestaat uit drie onderdelen: Kracht (armen) Conditie/ hardlopen Coördinatie / Stabiliteit Kracht Tijdens de Mud Masters of obstacle run zul