Bootcamp-Assendelft

Deel dit bericht

Bootcamp-Assendelft.

Ben je op zoek naar een teamuitje of wekelijkse training? Heeft jouw bedrijf/afdeling dringend meer behoefte aan teamspirit en of wil je een gezellige training organiseren? Met de bedrijfsbootcamp ga je heerlijk in de buitenlucht samen je collega’s onderleiding van een personal trainer van bootcamp aardenburg aan de slag. Doordat je in teamverband traint gaat iedereen net even stapje verder en blijf je erg gemotiveerd. Doordat de personal trainers van bootcamp aardenburg veel ervaring hebben kunnen ze jouw een perfecte training geven.

Sinds kort geeft bootcampaardenburg een bedrijfsbootcamp bij Afvalzorg in Assendelft ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een bedrijfsbootcamp?

Recensie Patricia.

Een echte aanrader voor een stok achter de deur. Als je fitter, sterker, wil afvallen of een andere levenstijl dan moet je echt bedrijfsbootcamp doen! Als je 6 weken lang even alles geeft, behaal je zeker je doelen. Een goeie motiverende trainer/coach Kees die voor alles wel een oplossing heeft als je iets niet kan, een blessure hebt of het eten even niet zo lekker gaat. Drie keer in de week gevarieerd trainen met kettlebell, sleetraining en sportcamp onder het genot van een lekker muziekje ;D. Een handige voedingsapp waar je elke dag je eten bij houdt en zo precies ziet wat en hoeveel je binnen krijgt. Ook kan Kees zien hoe het allemaal gaat en geeft hier wekelijks feedback op.
Ik heb mijn doelen meer dan behaald en erg blij dat ik de stap heb gezet om 6 weken ervoor te gaan. Je moet wat laten maar nu na 7 weken heb ik een totaal andere levensstijl, voel me fitter, sterker en ben ook nog is een aantal kilo’s afgevallen.

Voordelen bedrijfsbootcamp.

  1. -Minder ziekteverzuim.
  2. -Meer energie.
  3. -Teambuilding.

Welke regio geeft bootcamp aardenburg bedrijfsbootcamp?

  1. Assendelft-Bootcamp
  2. Amsterdam
  3. Beverwijk
  4. Velsen-noord.
  5. Heemskerk
  6. Uitgeest

Vragen over personal training? www.mentalfitness.nl

 

 

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving