Bootcamp Beverwijk recensie van Ariane Koersen

Robbert Poort

Deel dit bericht

Recensie Ariane

Tijdens de proefles 3 maanden geleden dacht ik dat ik nooit op een niveau zou komen dat ik goed mee zou kunnen doen. Mijn conditie was echt niks meer na mijn zwangerschap. Kees zei meteen dat komt wel goed en iedereen heeft een ander niveau dus als je niet alle oefeningen kan doen geeft het echt niet. Toen toch maar gestart met de zomeraanbieding van 3 maanden sporten. Sindsdien ben ik met sprongen vooruit gegaan en kan ik met bijna alles goed meekomen ik kan zelfs 6 km achter elkaar hardlopen (waarschijnlijk zelfs nog meer, maar dat heb ik nog niet geprobeert)
Ook ben ik een stuk gespierder en ruim 10 kilo kwijt. Uiteraard ook met gezond eten erbij. Ik zit een stuk lekkerder in mijn vel en heb nu besloten een jaarabbo te nemen. Nu lekker fit blijven!

Bootcamp Beverwijk

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving