Bootcamp Beverwijk recensie van Ariane Koersen

Robbert Poort

Deel dit bericht

Recensie Ariane

Tijdens de proefles 3 maanden geleden dacht ik dat ik nooit op een niveau zou komen dat ik goed mee zou kunnen doen. Mijn conditie was echt niks meer na mijn zwangerschap. Kees zei meteen dat komt wel goed en iedereen heeft een ander niveau dus als je niet alle oefeningen kan doen geeft het echt niet. Toen toch maar gestart met de zomeraanbieding van 3 maanden sporten. Sindsdien ben ik met sprongen vooruit gegaan en kan ik met bijna alles goed meekomen ik kan zelfs 6 km achter elkaar hardlopen (waarschijnlijk zelfs nog meer, maar dat heb ik nog niet geprobeert)
Ook ben ik een stuk gespierder en ruim 10 kilo kwijt. Uiteraard ook met gezond eten erbij. Ik zit een stuk lekkerder in mijn vel en heb nu besloten een jaarabbo te nemen. Nu lekker fit blijven!

Bootcamp Beverwijk

Bekijk onze andere berichten

Hardlopen buitenlucht

Kracht oefeningen voor het hardlopen.

Kracht oefeningen voor beginners. In deze 30 dagen hardloop challenge hebben we een aantal oefeningen voor jullie op een rij neergezet. Oefening 1 kruiwagen. 2

Trainen voor de mud masters

Trainen voor de Mud masters Trainingsschema

Trainen voor de Mud Masters Trainingsschema Bestaat uit drie onderdelen: Kracht (armen) Conditie/ hardlopen Coördinatie / Stabiliteit Kracht Tijdens de Mud Masters of obstacle run zul