Bootcamp Uitgeest Recensie

Deel dit bericht

Bootcamp Uitgeest Recensie.

Op advies van de fysiotherapeut ben ik gaan sporten bij Bootcamp Aardenburg. Eigenlijk vond ik dat best wel spannend, want zou mijn lijf dat wel aan kunnen? Nou zeker wel! Dit had ik veel eerder moeten doen! Je kan namelijk op elk niveau mee doen met de lessen en lukt een oefening niet, dan weet Kees altijd wel een passende vervangende oefening. Door de verschillende lessen en de afwisseling binnen de les verveeld het nooit. Inmiddels ben ik hele kilo’s en cm kwijt, maar bovenal wordt mijn lijf steeds sterker en kan het bijna alles weer aan! Sporten bij Bootcamp Aardenburg kan ik iedereen aanraden!

Welke locaties is de bootcamp.

-Uitgeest/Heemskerk/ Beverwijk / Assendelft.

 

 

Bekijk onze andere berichten

Hardlopen buitenlucht

Kracht oefeningen voor het hardlopen.

Kracht oefeningen voor beginners. In deze 30 dagen hardloop challenge hebben we een aantal oefeningen voor jullie op een rij neergezet. Oefening 1 kruiwagen. 2

Trainen voor de mud masters

Trainen voor de Mud masters Trainingsschema

Trainen voor de Mud Masters Trainingsschema Bestaat uit drie onderdelen: Kracht (armen) Conditie/ hardlopen Coördinatie / Stabiliteit Kracht Tijdens de Mud Masters of obstacle run zul