Bootcamp Uitgeest Recensie

Deel dit bericht

Bootcamp Uitgeest Recensie.

Op advies van de fysiotherapeut ben ik gaan sporten bij Bootcamp Aardenburg. Eigenlijk vond ik dat best wel spannend, want zou mijn lijf dat wel aan kunnen? Nou zeker wel! Dit had ik veel eerder moeten doen! Je kan namelijk op elk niveau mee doen met de lessen en lukt een oefening niet, dan weet Kees altijd wel een passende vervangende oefening. Door de verschillende lessen en de afwisseling binnen de les verveeld het nooit. Inmiddels ben ik hele kilo’s en cm kwijt, maar bovenal wordt mijn lijf steeds sterker en kan het bijna alles weer aan! Sporten bij Bootcamp Aardenburg kan ik iedereen aanraden!

Welke locaties is de bootcamp.

-Uitgeest/Heemskerk/ Beverwijk / Assendelft.

 

 

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving