Bootcamp velsen noord

Deel dit bericht

Bootcamp Velsen Noord

Wil je graag buiten sporten? Dan is dit je kans, want bootcamp Aardenburg geeft trainingen bij de baak in Beverwijk en omgeving Velsen Noord. Bootcamp is er voor iedereen de kettlebell lessen is zonder hardlopen en de reguliere bootcamp lessen met hardlopen.

Kettlebell training.

Is een hoef ijzeren sloopkogel waarbij je kracht als zowel conditie toeneemt. Het grote voordeel met het trainen van een kettlebell ten opzichte van een fitness apparaat is dat het veel dynamischer is. In het dagelijks leven zitten we namelijk al veel in een stoel en hebben we veel statische posities. Daarnaast is het een goede oefening om je lenigheid te optimaliseren en rugklachten te voorkomen. Met de kettlebell swing train je de volgende spier groepen: Billen, hamstrings, rugspieren.

Bootcamp Velsen Noord -Beverwijk.

Bootcamp is een groepstraining die conditie en kracht met elkaar combineert. De trainingen bij Bootcamp Aardenburg worden vrijwel altijd buiten gehouden. Tijdens de bootcamp wordt er gebruik gemaakt van obstakels die onderweg aanwezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan stoep randjes of bankjes. Tijdens de bootcamp wordt er regelmatig getraind in tweetallen of in kleine groepjes met een competitie-element. Iedere training is anders en we maken gebruik van muziek en circuit trainingen met materiaal en dat allemaal heerlijk in de buitenlucht.

  1. Locatie: Beverwijk kinderboerderij de Baak.
  2. Tijd: 18:30 uur-19:00 uur Kettlebell les.
  3. Tijd 19:00 uur -20:00 uur Bootcamp les

Omgeving: Beverwijk – Wijk aan Zee – Velsen Noord.

 

 

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving