Pijnklacht? Sneller herstellen? Bootcamp Assendelft.

sportadvies

Deel dit bericht

Heb je een pijnklacht of ben je vermoeid of ziek?

Met deze tips ben je zo weer herstelt.

Visolie.

Is een supplement wat heel krachtig werkt om de ontstekingen te laten verminderen in het lijf. Tevens krijg je meer serotonine aanmaak wat ervoor zorgt dat je beter gaat voelen.

Voordelen op een rij.

-Meer serotonine aanmaak.

-Minder verklevingen.

-Huid verbetering.

-Minder darmklachten.

-Enorme stress fighter.

Link voor het supplement:https://www.overloadworldwide.nl/shop/supplementen.html?cat=13

Vitamine C.

In tijden van stress zoals ziek zijn of een pijnklacht wil je lichaam nog meer vitamine C hebben om te herstellen. Je lichaam kan dan namelijk 3/4 keer zo veel daarvan gebruiken.

Groente inname kan ook onwijs helpen om de verklevingen en vermoeidheid te verhelpen.

Blijf je PIJNKLACHTEN houden?

Het is goed mogelijk dat je pijnklachten blijft houden door dat er in de spieren misschien wel spierverklevingen in zitten. Het is dan raadzaam om een keer langs te gaan bij Powered by kees dit zijn specialisten die veel verstand hebben van het menselijk lichaam. Ze testen of je disfuncties hebt in het lichaam doormiddel van spiertesten. Op het moment dat ze een verkleving tegen komen maken ze die los doormiddel van de Mylogenics techniek. Uiteindelijk geven ze gerichte oefeningen mee zodat de pijnklacht ook weg blijft.

Wat is Mylogenics

Mylogenics is ontworpen door twee sportfysiotherapeuten die over heel de wereld zijn gereisd en verschillende methodieken bij elkaar hebben toegevoegd en daar één techniek van hebben gemaakt. Hierbij hebben ze gekeken wat werkt en alle dingen die niet werkte eruit gefilterd. Meer weten bekijk dan dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=kX2zJrrW10Q

Voor wie is de methodiek.

Voor allerlei sporten kan het goed zijn. We krijgen veel hardlopers als zowel voetballers die van hun pijnklachten af willen. Maar ook ouderen mensen behandelen we en eigenlijk geven we iedereen de kans om te kijken of we wat voor die persoon kunnen betekenen.

Het belang van groentes.

In groentes zitten namelijk onwijs veel voedingsstoffen en mineralen die ervoor zorgen dat je herstelt van een pijnklacht of dat je beter gaat voelen.Meer weten over groentes bekijk dan dit filmpje of blog.

https://www.youtube.com/watch?v=8tHo_XhiHSQ

https://mentalfitness.nl/voeding-caveman-uitleg-recepten/

Meer GRATIS info over voeding? Maak de afspraak: https://club.fitmanager.com/club/booktrial/493

Locaties van het spreek uur

-Maandag: Park Assumburg Heemskerk.

-Woensdag: Industrieweg 10 Assendelft Reset Assendelft dit is boven sportcentrum de Club.

-Zaterdag: Park Assumburg Heemskerk.

 

 

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving