Deel dit bericht

Power SLED TRAINING

Sled training is een hele bruikbare trainingsvorm bij de meeste teamsporten waarbij atleten veel weerstand moeten overwinnen. Denk aan sporten als voetbal,ice hockey, tennis, rugby, volleybal en BOOTCAMP.
Hiermee bedoelen we dat je beter wordt in jouw sport door te trainen met de power sled.
Ongeacht welke sport dat is.

Powersledtraining is geschikt voor iedereen, voor zowel vrouwen als mannen en voor elk trainingsniveau. Vooral ouderen kunnen zeer veel voordelen hebben bij powersledtraining.

Sleep training is één van de beste methodes om met low impact, maar toch op een progressieve en functionele manier te trainen. De training kan ook vroeg tijdens revalidatie training worden ingezet.
Sleep training is volgens Charles Poliquin de enigste manier om zijwaartse abductie te trainen.

Trainen met een powersled is zeer intensief en zorgt ervoor dat je razendsnel meer ‘power’ verbeterd. Power is hét aspect wat tijdens reguliere cardiotraining bijna niet getraind word.
Als je traint met een powersled zal je merken dat je lichaamsvetpercentage zeer snel naar beneden gaat. Na 1 training met de powersled krijg je al direct meer energie doordat opgeslagen glycogeen (suikers) wordt verbrand en je stofwisseling verhoogt wordt.

‘’Do not something just because the experts tell you do it. Do it because in the movement it feels right and supports you physiology”
Bron overload world wide.

Tien redenen waarom je slee training zou moeten doen.
1: Ultieme fatloss methode.
2: 30 minuten is meer dan genoeg;)
3: Meest geschikt voor energy systems.
4: Geen excentrisch moment: Met andere woorden( niet gevaarlijk voor blessures).
5: Ideaal voor ouderen.
6: Geen moment om te praten .
7:Snel resultaat
8: Kracht neemt snel toe
9: Total body workout
10 : Geen resultaat geld terug

Locatie:Park Assumburg Heemskerk,Beverwijk,Uitgeest en Castricum.

Tags: Fit,Sterk,Ijmond,No excuses, Bootcamp, Afvallen.

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving