Deel dit bericht

Kees traint op maat en daagt je uit.

Met ontzaggelijk veel plezier en voldoening kijk ik terug op de privé lessen die ik drie maanden volgde bij Kees. Kees gaat met je in gesprek over wat je wilt bereiken en ook hoe hij je hierbij kan ondersteunen.
Voor mij was dat fit worden. Te lang te weinig bewegen in combinatie met rugklachten had gezorgd dat mijn lichaam mij beperkte in mijn dagelijks functioneren. Kees heeft een programma op maat gemaakt in overleg met mij. Het programma bestond deels uit revalidatie oefeningen waarbij beperkingen in mijn lichaam werden opgespoord en opgelost. Andere deel bestond uit een programma waarbij we werkten met gewichten. Ik hield mijn vorderingen per week bij en Kees stelde het programma daarop aan. In combinatie met voedingsadviezen heeft dat geresulteerd in een enorme progressie. Voorbeeld? Conditioneel ben ik enorm vooruit gegaan. Mijn lenigheid is fors toegenomen. Ik zit letterlijk en figuurlijk veel beter in mijn vel. Minder stress, meer plezier, veel meer energie en minder lichamelijke klachten.

Tot slot: Kees is
Niet zomaar een coach/ trainer. Naast het feit dat ie gewoon ‘ een ontzettend aardige vent is’ met meer dan voldoende mensenkennis, hij heeft ook echt verstand van zaken. Over de combi voeding en bewegen en hoe dat effect heeft op je lichamelijke en psychisch welbevinden.

Aanrader dus!

TOP RECENSIE BEDANKT BOB! Zoek je een personal trainer?
Dan ben ik wellicht de juiste persoon voor je.

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving