Bas Diemeer Referentie

Deel dit bericht

Bas Diemeer Referentie

Bootcamp Aardenburg is een echte aanrader om snel fit en sterker te worden!
Al een tijdje was ik op zoek naar een nieuwe alternatief om meer te kunnen sporten, zonder afhankelijk te zijn van anderen. Maar wel het liefst in een groep en met voldoende tools om blijvend te worden uitgedaagd.
Zo kwam ik via via bij Bootcamp Aardenburg terecht. En binnen enkele weken voelde ik me direct al fitter en sterker worden. Mede door de zeer enthousiaste trainer Kees wordt je steeds weer uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.
Het leuke aan Bootcamp Aardenburg is dat zij verschillende soorten bootcamps verzorgen. Zo kan je de meedoen aan de reguliere bootcamp, aan een sportcamp of aan de Power-slee training, wanneer je maar wilt. Dit maakt het zeer gevarieerd, motiverend en uitdagend. En dit alles voor weinig geld. Afhankelijk hoe vaak je gaat kost het mij maar zo’n 2 a 3 euro per les. Een echte sportieve aanrader dus!

Hopelijk heb je hier wat aan!

Groet Bas

Bootcamp Aardenburg: Heemskerk, Beverwijk,Uitgeest.
Park assumburg

Bekijk onze andere berichten

Hardlopen buitenlucht

Kracht oefeningen voor het hardlopen.

Kracht oefeningen voor beginners. In deze 30 dagen hardloop challenge hebben we een aantal oefeningen voor jullie op een rij neergezet. Oefening 1 kruiwagen. 2

Trainen voor de mud masters

Trainen voor de Mud masters Trainingsschema

Trainen voor de Mud Masters Trainingsschema Bestaat uit drie onderdelen: Kracht (armen) Conditie/ hardlopen Coördinatie / Stabiliteit Kracht Tijdens de Mud Masters of obstacle run zul