Bas Diemeer Referentie

Deel dit bericht

Bas Diemeer Referentie

Bootcamp Aardenburg is een echte aanrader om snel fit en sterker te worden!
Al een tijdje was ik op zoek naar een nieuwe alternatief om meer te kunnen sporten, zonder afhankelijk te zijn van anderen. Maar wel het liefst in een groep en met voldoende tools om blijvend te worden uitgedaagd.
Zo kwam ik via via bij Bootcamp Aardenburg terecht. En binnen enkele weken voelde ik me direct al fitter en sterker worden. Mede door de zeer enthousiaste trainer Kees wordt je steeds weer uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.
Het leuke aan Bootcamp Aardenburg is dat zij verschillende soorten bootcamps verzorgen. Zo kan je de meedoen aan de reguliere bootcamp, aan een sportcamp of aan de Power-slee training, wanneer je maar wilt. Dit maakt het zeer gevarieerd, motiverend en uitdagend. En dit alles voor weinig geld. Afhankelijk hoe vaak je gaat kost het mij maar zo’n 2 a 3 euro per les. Een echte sportieve aanrader dus!

Hopelijk heb je hier wat aan!

Groet Bas

Bootcamp Aardenburg: Heemskerk, Beverwijk,Uitgeest.
Park assumburg

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving