HARDLOOPLESSEN

Hardlopen is heerlijk, het is de ideale manier om eenvoudig en laagdrempelig te werken aan je conditie. Om te beginnen met hardlopen is een duwtje in de rug soms belangrijk. Na 6/7 lessen ga je vrij snel vooruitgang zien en dat je onderbroken 30/40 minuten achter elkaar kan lopen.

Wie is de trainer?

Ik ben Edwin Aardenburg, vader van Bram en Kees. Graag wil ik mijn hardloopervaring delen. Ik loop nu al z’on 38 jaar lang hard. Eerst op topniveau en nu meer recreatief.

Als trainer zou ik graag een groep willen begeleiden naar aantal loopwedstrijden hier in de buurt zoals de Marquetteloop of Suomie Velsen.

Zelf heb ik op de baan goede tijden gelopen (nog steeds clubrecords) en ik ben in Noord-Holland één van de weinige die onder 2.20 uur op de marathon heeft gelopen.

Dus ik heb een schat aan ervaring om iedereen op zijn eigen niveau te laten trainen.

Waar geven we de hardlooplessen? In regio: Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Castricum, Assendelft en Wijk aan Zee.

GRATIS PROEFLES

Bootcamp in Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Uitgeest en omgeving

Bij Bootcamp Aardenburg in Heemskerk kun je terecht voor verschillende soorten bootcamps: Reguliere bootcamp – Sportcamp – Bootcamp op locatie – Dirty Thirty – Power slee training – Hardloop training – Kickbike training – Meditatieles – Sportadvies – Kids bootcamp – Bedrijfsbootcamp.