Deel dit bericht

ZOETE AARDAPPEL UIT DE OVEN, 2 personen:

Tip van de week: Met dank aan coach Anne-Marie Tholen.

Ingrediënten:2 zoete aardappelen, olijfolie, Keltisch zeezout, groenten naar smaak, bijvoorbeeld bloemkool en broccoli.

Bereiden:Snij de zoete aardappel in dunne plakken zonder hem helemaal door te snijden. Besprenkel met olijfolie (of gesmolten kokosolie), zout en steek er eventueel wat dunne plakjes knoflook tussen. TIP: Je kunt heel gemakkelijk zelf knoflook olijfolie maken. Doe 1 gepeld heel teentje knoflook in de olijfoliefles en laat een paar dagen trekken. Bak de aardappel in ongeveer 40 minuten  gaar op 220 graden Celsius. De buitenschil is knapperig en de binnenkant is heerlijk zacht. Serveren met groenten naar smaak. Ook lekker met een stukje gehaktbrood!

Groenten en fruit Oktober: aardappelen, aardpeer, andijvie, artisjokken, aubergine, bleekselderij, bloemkool, boerenkool, broccoli chinese kool, courgette, knolselderij, koolraap, koolrabi, paddenstoelen, paprika, pastinaak, pompoen, prei, raapstelen, rode bieten, rode kool, rode ui, rucola, savooiekool, selderij, sla, snijbonen, sperziebonen, spitskool, spruiten, tomaten, uien, venkel, waterkers, winterpeen, witlof, witte kool, appels, bramen, druiven, frambozen, peren

#Tips #Bootcamp Aardenburg # Heemskerk # Beverwijk # Voeding # Training.

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving