Deel dit bericht

Nu 1,5 jaar later ga ik nog steeds zeker 2x,soms 3 x in de week braaf heen.Er is een diversiteit aan spullen die Kees elke keer meeneemt in zijn auto,bokshandschoenen,kettlebells,powersled,battleropes en allerlei andere dingen.Ook zonder die spullen kan je een intensieve training bij Kees hebben,namelijk door je eigen lichaam in te zetten!

Ik merk vooral nu ik echt regelmatig ga bootcampen,dat ik echt fitter word!Soms kom ik nog wel eens stuiterend thuis na een training!Hoe heerlijk is dat,wanneer je sport en er moe van wordt,maar tegelijkertijd ook weer superveel positieve energie van krijgt,zodat je lekker weer verder kunt de rest van de dag.Ik kijk er bijna altijd wel weer naar uit om te sporten bij Kees of Bram!Omdat je ook sportief bezig bent,ga ik ook bewuster om met alles wat ik eet.Dat scheelt ook veel in hoe je je voelt.Ook daar weet Kees super veel vanaf.Kortom,bij Kees ben je zeker op het juiste adres en in goede handen.

Bootcamp Assendelft Beverwijk Uitgeest Heemskerk Castricum Velsen Noord.

Mental fitness:personal training /Pijnklachten= poweredbykees

Kees Aardenburg.

 

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving