Deel dit bericht

Saskia Kuil

Al bijna 9 maanden ben ik aan het bootcampen bij Kees. Aan het begin vond ik het nogal spannend aangezien ik niet bepaald over een top conditie beschikte en daarbij ook nog moest gaan sporten met mensen die ik niet kon. Al snel was dit onzekere en spannende gevoel weg want iedereen wordt gewoon in zijn waarde gelaten en je kan meedoen op je eigen niveau. Wat voor mij heel prettig was aan het begin om even in te komen. Kees houdt alles goed in de gaten en laat je je eigen grenzen verleggen: iedere keer een beetje extra geven. Hierdoor ga je echt resultaat zien en hoe motiverend is dat? Iedere les is ook weer anders en die afwisseling zorgt ervoor dat het leuk blijft. Gelukkig maar, want als ik niet regelmatig blijf gaan dan kan ik amper lopen van de spierpijn ūüôā
Sporten in de buitenlucht is voor mij echt even genieten en m’n verstand op nul (ok√© laten we eerlijk zijn: uitgezonderd van de slee haha)
Bedankt Kees, het lijkt erop dat ik sporten echt leuk ben gaan vinden!
Saskia

Bootcamp Aardenburg:Heemskerk,Uitgeest,Beverwijk en Assendelft.
Fit / sterk / park assumburg.

Bekijk onze andere berichten

Hardlopen buitenlucht

Kracht oefeningen voor het hardlopen.

Kracht oefeningen voor beginners. In deze 30 dagen hardloop challenge hebben we een aantal oefeningen voor jullie op een rij neergezet. Oefening 1 kruiwagen. 2

Trainen voor de mud masters

Trainen voor de Mud masters Trainingsschema

Trainen voor de Mud Masters Trainingsschema Bestaat uit drie onderdelen: Kracht (armen) Conditie/ hardlopen Coördinatie / Stabiliteit Kracht Tijdens de Mud Masters of obstacle run zul