Deel dit bericht

Kettlebell Swing.

Steeds meer Vrouwen beginnen de kettlebell te ontdekken. Het is een ideaal middel om meer vet te verbranden en het lichaam mooi gevormd te krijgen.
Hoewel de meeste vrouwen gewend zijn de gewichten links te laten liggen en groepslessen te volgen zoals zumba of yoga. Is het niet onverstandig om een keer uit de comfort zone te stappen en te gaan trainen met gewichten.

Wat vaak wordt gedacht is dat je de vrouwelijke Schwarzenegger wordt van trainen met gewichten. Maar ik kan je gerust stellen dat het tijd kost om dat te bereiken. De meeste mannen gaan 3x per week of vaker naar de sportschool en hebben ook niet het lichaam van Arnold Schwarzenegger.

Mannen

Steeds meer mannen beginnen Bootcamp Aardenburg te ontdekken.
Voor hun is een kettlebell training echt een aanrader. Als je altijd je gebruikelijke rondje doet in de sportschool is het wel is goed om uit je comfort zone te stappen. Het goed inzetten van een kettlebell zorgt er namelijk voor dat je al je spieren aanspant.

Benieuwd naar een training?
Bootcamp Aardenburg is in Beverwijk,Uitgeest,Heemskerk en Omstreken.
#fit #Sterk #Afvallen #IJmond

Bekijk onze andere berichten

Hardlopen buitenlucht

Kracht oefeningen voor het hardlopen.

Kracht oefeningen voor beginners. In deze 30 dagen hardloop challenge hebben we een aantal oefeningen voor jullie op een rij neergezet. Oefening 1 kruiwagen. 2

Trainen voor de mud masters

Trainen voor de Mud masters Trainingsschema

Trainen voor de Mud Masters Trainingsschema Bestaat uit drie onderdelen: Kracht (armen) Conditie/ hardlopen Coördinatie / Stabiliteit Kracht Tijdens de Mud Masters of obstacle run zul