Michel van Doornmalen

Deel dit bericht

Michel van Doornmalen klanten referentie.

Een jaar geleden ben ik begonnen bij Bootcamp Aardenburg. Eerst een proefles om te kijken of het wat voor me zou zijn en nadat de spierpijn een week later over was besloten om een abonnement af te sluiten.

De belangrijkste reden om bij Bootcamp Aardenburg te sporten was dat ik de veel te warme sportschool zat was en ook het sporten in groepsverband veel stimulerender werkt. Ook het enthousiasme dat Kees en Bram meebrengen tijdens de lessen zorgt elke keer weer voor een leuke en uitdagende training.

Omdat er veel diverse trainingsmogelijkheden zijn kan iedereen ook op zijn of haar niveau sporten. Ben je sneller, dan verzint Kees wel weer een extra oefening en ben je wat langzamer dan stimuleert hij je op jou niveau zodat je het uiterste uit jezelf blijft halen.

Ik kan iedereen die erover nadenkt om in een leuke omgeving en in de buitenlucht te gaan sporten aanraden om een proefles te nemen bij Bootcamp Aardenburg. Kees en Bram zullen er dan met hun enthousiasme voor zorgen dat een abonnement de volgende stap is!

Personal training=mental fitness / pijnklacht?= poweredbykees.

Bootcamp Heemskerk/Beverwijk/Uitgeest/Assendelft/Wijk aan zee/ Castricum.

Bekijk onze andere berichten

Hardlopen buitenlucht

Kracht oefeningen voor het hardlopen.

Kracht oefeningen voor beginners. In deze 30 dagen hardloop challenge hebben we een aantal oefeningen voor jullie op een rij neergezet. Oefening 1 kruiwagen. 2

Trainen voor de mud masters

Trainen voor de Mud masters Trainingsschema

Trainen voor de Mud Masters Trainingsschema Bestaat uit drie onderdelen: Kracht (armen) Conditie/ hardlopen Coördinatie / Stabiliteit Kracht Tijdens de Mud Masters of obstacle run zul