Michel van Doornmalen

Deel dit bericht

Michel van Doornmalen klanten referentie.

Een jaar geleden ben ik begonnen bij Bootcamp Aardenburg. Eerst een proefles om te kijken of het wat voor me zou zijn en nadat de spierpijn een week later over was besloten om een abonnement af te sluiten.

De belangrijkste reden om bij Bootcamp Aardenburg te sporten was dat ik de veel te warme sportschool zat was en ook het sporten in groepsverband veel stimulerender werkt. Ook het enthousiasme dat Kees en Bram meebrengen tijdens de lessen zorgt elke keer weer voor een leuke en uitdagende training.

Omdat er veel diverse trainingsmogelijkheden zijn kan iedereen ook op zijn of haar niveau sporten. Ben je sneller, dan verzint Kees wel weer een extra oefening en ben je wat langzamer dan stimuleert hij je op jou niveau zodat je het uiterste uit jezelf blijft halen.

Ik kan iedereen die erover nadenkt om in een leuke omgeving en in de buitenlucht te gaan sporten aanraden om een proefles te nemen bij Bootcamp Aardenburg. Kees en Bram zullen er dan met hun enthousiasme voor zorgen dat een abonnement de volgende stap is!

Personal training=mental fitness / pijnklacht?= poweredbykees.

Bootcamp Heemskerk/Beverwijk/Uitgeest/Assendelft/Wijk aan zee/ Castricum.

Bekijk onze andere berichten

Hyrox castricum

Hyrox lessen in castricum.

Welkom bij de Hyrox lessen in Castricum, waar avontuur, uitdaging en gemeenschap samenkomen voor een onvergetelijke fitnesservaring! Onze Hyrox lessen zijn ontworpen voor mensen van

Hyrox uitgeest

Hyrox training in uitgeest

Stap binnen bij Bootcamper, de ultieme bestemming voor Hyrox-training in Uitgeest! Als de toonaangevende Hyrox-gym in de regio bieden wij een unieke en stimulerende omgeving