Trainers

Kees Aardenburg

Eigenaar & trainer

Mijn naam is Kees Aardenburg en Ik geloof, dat fysiek en mentaliteit en een aangepast voedingspatroon de basis is voor een verandering van mindset dat leid tot een energieke leven

Door aanbieden van bootcamp, personal training, sport reizen, waarbij iedereen zijn progressie kan meten middels app, advies door fysieke en online coaching

Daarnaast ben Ik oprichter en eigenaar van Bootcamp Aardenburg & mental fitness. Met bootcamplessen  ben ik begonnen tijdens mijn opleiding aan het CIOS. Tijdens mijn opleiding heb ik me gespecialiseerd in fitness. Daarnaast heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd zoals NLP, Wim hof, Overload en NASM.

Bram Aardenburg is een sportieve, creatieve en gemotiveerde jongen die jou helpt om te sporten. ‘Een goede dosis sporten helpt de mens om gezond te blijven’. Bram gaat jou begeleiden om het beste uit jezelf te halen!

Bram studeert Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft een grote interesse voor fitness. Hij sport al ruim twee jaar, vooral krachttraining en cardio. Deze activiteiten gecombineerd maakt hem een uitstekende trainer voor de Bootcamp!

Bram geeft les op woensdag en zondag.

Hoi allemaal,
Ik ben Sara Doodeman en ben 19 jaar. Ik zit in het 2e leerjaar van de ALO (Academie voor lichamelijke opvoeding). Tijdens deze opleiding doe ik veel verschillende sporten dansen, turnen, zelfverdediging, veel spelsporten, atletiek en zwemmen. Door deze opleiding ben ik er achter gekomen dat ik het lesgeven aan een groep mensen/ kinderen erg leuk en leerzaam vind. Dit jaar heb ik de cursus ASM (Athletic Skills Model) gevolgd, bij deze cursus staat een andere manier van denken over bewegen voorop. 

Ik heb al een paar keer ingevallen met het geven van een bootcamp op zaterdag ochtend ik vind het tof om te zien hoe iedereen zo fanatiek meedoet en er echt alles uithaalt. Vanaf begin mei mag ik een groep kinderen op maandag avond bootcamp geven en gaan we er gezellige en sportieve bootcamps van maken! 

Zelf heb ik verschillende sporten beoefend, turnen, wedstrijdzwemmen, handbal, hockey en doe momenteel fitness/ dansen. Naast sporten vind ik het ook heel gezellig om met vrienden leuke dingen te doen, te kunnen duiken in het buitenland en hou ik van avontuur.

Mijn naam is Kasper. Een aantal van jullie zullen mij mogelijk al kennen als deelnemer van de sportlessen van Bram en Kees. Al mijn hele leven lang ben ik nieuwsgierig naar alle vormen van sport. Mijn interesse lag hierbij vooral bij fysieke, full-contact sporten zoals boksen en lacrosse. In het dagelijks leven werk ik bij de brandweer waar ik me naast het uitrukken ook bezig hou met lesgeven. Toen ik bij de brandweer begon ben ik me met name gaan verdiepen in krachttraining. Ik vind het erg leuk om met mijn enthousiasme mensen te helpen, te motiveren en om gezamenlijk fitter en gezonder te worden. Toen Kees mij vroeg om de bokstrainingen te gaan verzorgen hoefde ik daar dan ook niet lang over na te denken. Hoewel ik door mijn onregelmatige diensten mogelijk niet alle dinsdagavonden aanwezig ben verheug ik me op zware, intensieve maar vooral leuke uren!

Ik ben Edwin Aardenburg, vader van Bram en Kees. Graag wil ik mijn hardloopervaring delen. Ik loop nu al z’on 38 jaar lang hard. Eerst op topniveau en nu meer recreatief.

Als trainer zou ik graag een groep willen begeleiden naar aantal loopwedstrijden hier in de buurt zoals de Marquetteloop of Suomie Velsen.

Zelf heb ik op de baan goede tijden gelopen (nog steeds clubrecords) en ik ben in Noord-Holland één van de weinige die onder 2.20 uur op de marathon heeft gelopen.

Dus ik heb een schat aan ervaring. Om iedereen op zijn eigen niveau te laten trainen.